25.Jubileumi Gála – Negyed század az építőipar jegyében

A Csík Zenekar és Rúzsa Magdi voltak a vendégelőadói a kiskőrösi Akker-Plus Kft. fennállásának 25. évfordulója alkalmából szervezett Jubileumi Gálaestnek június 4-én, csütörtökön. A különleges programokban és vendégekben bővelkedő estnek a kecskeméti Katona József Színház adott otthont.

-Ha rövid időre is, néha nem árt megtorpanni, hátranézni, nyugodtan áttekinteni a megtett utat, és talán – miért is ne? – örülni neki, hogy eljutottunk idáig. Azt gondolom, ez a néhány sor pontosan összefoglalja mindazt, amiről ez a mai, jubileumi este szól. – ezzel az idézettel nyitotta meg Danyi Judit, színészművésznő a gálát.

Az Akker-Plus Kft. most már egy negyedszázadnyi kis történelemre tekinthet vissza a sajátjaként. A száz százalékban magyar tulajdonú cég alapításánál világos és egyértelmű célkitűzés volt: egy hatékonyan működő, az építőanyag-kereskedelem területén meghatározó vállalat létrehozása. Az Akker-Plus Kft. értékesítési filozófiájának legfontosabb eleme, hogy kiváló minőségű termékekhez szakképzett vevőszolgálat, tanácsadói értékestés és magas szintű szolgáltatások kapcsolódjanak.

A céltudatos és kemény munka mellett azonban a sikernek van még egy titka. Az, hogy az ember nem fél rajta osztozni. Aki ad, az kap is, aki vet, az arat is.

-Az Akker-Plus Kft. kezdetektől fogva vallja, hogy a partnereinktől, vásárlóinktól, és a településeinktől kapott bizalmat kötelességünk meghálálni azzal, hogy időt, energiát és anyagi támogatást fektetünk a bennünket körülvevő társadalmi-, kulturális- vagy éppen sportéleti szívügyekbe. Gondolhatunk többek között a kecskeméti női kézilabda csapatra, a soltvadkerti asztaliteniszezőkre, de nem véletlen az sem, hogy éppen a Katona József Színház ad otthon ma este ennek a jubileumi ünnepségnek, ahogyan a Csík Zenekarral több, mint tíz éve tartó közös út is még élvezetesebbé és értékesebbé teszi az eddig elért eredményeket. – folytatta Danyi Judit.

Persze, az üzleti életben mindig ki vagyunk téve a gazdasági-, környezeti tényezők játékának, és néha nehéz talpon maradni. A csütörtök este jeles bizonyítéka annak, hogy Akker-Plus Kft. mindig sikeresen vette az akadályokat és mindmáig megőrizte meghatározó szerepét ebben a piaci szegmensben.

A köszöntő után Endrődi Ferenc, az Akker-Plus Kft. ügyvezető igazgatója tartotta meg ünnepi beszédét, amit a Csík Zenekar csodálatos koncertje és Rúzsa Magdi előadása követett, majd a jelen lévő munkatársak, partnerek és barátok Kecskeméti Krisztián olimpiai bajnok chef és Varga Sándor chef (Bagatell Étterem) elkészítésében kóstolhattak meg valódi ételkülönlegességeket.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023