Májusi nyereményeső nyereményjáték – játékszabályzat

HUFBAU-AKKER MÁJUSI NYEREMÉNYESŐ NYEREMÉNYJÁTÉK 2023
JÁTÉKSZABÁLYZAT

1. Általános rendelkezések

Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő „Hufbau-Akker májusi nyereményeső” nevű promóciós játék (a továbbiakban: Játék) szervezője az Akker-Plus Kft. (6221 Akasztó, Fő út 189.).

2. Promóciós mechanizmusa és nyeremények

2023. május 8-től 2023. május 31-ig nyereményjátékot hirdetünk, melynek lényege, hogy a Hufbau-Akker soltvadkerti építőanyag áruházában minden 50.000,- Ft-ot meghaladó vásárlás után 1 darab nyereményszelvényt kap minden vásárló (akkor is csak egy szelvény jár, ha többször ötvenezer forint értékben vásárol), amelyet kitöltve az üzletben elhelyezett gyűjtődobozba kell bedobni.
A nyereményjáték egy hónapon át tart. A sorsolás 2023. június 1-én, csütörtökön történik. Eredményhirdetés pedig 2023. június 2-án pénteken lesz.

Nyeremények:

Fődíj: 150.000 Ft értékű Hunguest wellness hétvége (az országban bármelyik Hunguest szállodában felhasználható)
További nyeremények:
– 4 db egynapos belépőjegy a SZIN-re (Szegedi Ifjúsági Napok)
– 3 db dyras Broom Vac BRVU 5025 akkus seprőgép
– 3 db Hufbau-Akker ajándékcsomag

3. Részvételi feltételek

A Hufbau-Akker májusi nyereményeső” nyereményjátékban részt vehet minden, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, Magyarország területén állandó lakcímmel rendelkező, 18 évet betöltött természetes személy, aki 50.000,- Ft-ot meghaladó összegű vásárlást végez a Hufbau-Akker soltvadkerti építőanyag áruházában a Játék időtartama alatt.

4. Kizárások

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói; a Szervező megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot, akár a Játék időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse.

A promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni.

5. Érvénytelen pályázat

A promócióban érvénytelennek minősül minden pályázat, mely a jelen Játékszabályban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a meghatározott promóciós mechanizmusnak és részvételi feltételeknek nem felel meg.

6 A játék időtartama

A nyereményjáték 2023. május 8-án, 7.30-tól 2023. május 31-én 17.00-ig tart.

7. A sorsolás menete

A sorsolás 2023. június 1-én, csütörtökön történik. A nyerteseket 2023. június 2-án, pénteken értesítjük. A sorsolásban minden megfelelően kitöltött szelvény részt vesz, melyen a vásárló legalább egy elérhetősége, amin értesíthetjük (email vagy telefonszám) megtalálható.

8. A díj átvételének feltételei

A nyerteseket a sorsolást követő 1 munkanapon belül, a nyereményszelvényen megadott elérhetőségek valamelyikén tájékoztatjuk a nyertesség tényéről (emailben vagy smsben), és ott kérjük meg, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A sorsolás alkalmával a Nyerteseken felül 3 db Tartaléknyertest is húzunk. Abban az esetben, ha valamely kisorsolt játékos 3 munkanapon belül nem veszi fel velünk a kapcsolatot, vagy lemond a nyereményről, úgy a Tartaléknyertesek nyereményigénye érvénybe és hatályba lép.
A Tartaléknyertesek a kihúzás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre. A nyeremény előzetes egyeztetést követően vehető át. A Szervező a nyereményt a sorsolást követő 10 munkanapon keresztül tárolja. A Nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átvétele a meghatározott határidőn belül megtörténjen. Amennyiben a Nyertes nem veszi át nyereményét 10 munkanapon belül, helyette a Tartaléknyertes nyereményigénye lép életbe.

9.Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A jelen Játékban részt vevő Játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen
felmerülő egyéb költségek és kiadások, illetve a nyeremény postázásának igénye esetén a postaköltség a nyertes játékost terheli.

10. Adatkezelés

A Játékban részt vevő személy, az általa közölt személyes adatok megadásával elismeri és elfogadja, hogy a Játék során történő adatkezelés célját megértette. Amennyiben a Nyertes a nyeremény postázását kéri, szükséges teljes nevének és lakcímének megadása a Szervező részére. A játékosok személyes adatait a Szervező további személyeknek nem adja tovább, azt a nyeremény postázását követően törli.
A játékos tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes,
adatai kezelését és feldolgozását a Szervező végzi. Az adatvédelemmel kapcsolatos további tájékoztatást az akker.hu weboldal láblécében olvasható az Adatkezelési nyilatkozat menüpontban.

11. Felelősség kizárása

A Játék szervezésében részt vevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Játékhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítéséért. Amennyiben a Játékos jogosulatlanul dob be
nyereményszelvényt, a Szervező kizárja a Játékból. Szervező, illetve, ha van, a Szervező megbízottja nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlanul elhelyezett szelvényekért, tévesen megadott adatokért. A Játék szervezésében részt vevő cégek, valamint azok vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.
A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.
A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.
A játékosok nyereményszelvényük bedobásával a jelen Játékszabályban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

Kecskemét, 2023. április 28.
Akker-Plus Kft. (Szervező)

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023