A boldogság kulcsa: ingyenes nyílászárócserére pályázhatnak a rászorulók

Kecskeméti Médiacentrum és a 30 éves Akker-Plus Kft. közös jótékonysági akciót hirdet A boldogság kulcsa címmel. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, bárki pályázhat lakása ablakainak és bejárati ajtajának cseréjére. A nyertes család nyílászáróit az Akker-Plus Kft. most ajándékba adja és ingyen be is építi azokat.

Az idei év más lett, mint az eddigiek. A járványhelyzet sok lemondással és kihívással jár, de a karácsonyhoz közeledve, most talán még fontosabb, hogy örömöt, boldogságot adjunk, hogy összefogjunk és segítsük azokat, akik rászorulnak. Ezért fogott össze a Kecskeméti Médiacentrum és az Akker-Plus Kft., így indult el A boldogság kulcsa pályázat.

S hogy miért éppen nyílászárócsere? Mert tudjuk, hogy a minőségi nyílászáróknak köszönhetően nem csak komfortosan érezzük magunkat otthonunkban, hanem nagyon sokat spórolhatunk is. A hangszigetelés az idegeket, a minőségi ajtó, ablak által biztosított hőszigetelés pedig a pénztárcát kíméli.

A Kecskeméti Médiacentrum és az Akker-Plus Kft. tisztában van azzal, hogy sok családnak nincs anyagi lehetősége arra, hogy a régi, elavult nyílászárókat kicseréltesse. Hogy nekik segítsünk, összefogtunk, és egy közös jótékonysági akciót hirdetünk a közelgő ünnepek alkalmából. Melegedjen át a lélek, melegedjen át a test!

Az „A boldogság kulcsa” jótékonysági akció során a lakóingatlan külső nyílászáróinak, vagyis az ablakok és a bejárati ajtó cseréjére lehet pályázni. Ha ismer olyan családot a környezetében, akinek szüksége lehet erre a segítségre, kérjük, hívja fel a figyelmét a lehetőségre!


Ablakok és a bejárati ajtó cseréjére (vagyis az akció a lakóingatlant érintő külső nyílászárókra vonatkozik, a garázs, kiskonyha, melléképületek stb., valamint a belső nyílászárók nem szerepelnek az akcióban).

Kik pályázhatnak?
A Kecskeméten és vonzáskörzetében élők közül azok akik rászorulnak a segítségre. Például, aki a Covid–19 miatt elvesztette állását, tartósan munkanélküli, elvesztette hozzátartozóját vagy betegség miatt nem tud dolgozni stb…

Mit tartalmazzon a pályázat?
A pályázó nevét, lakcímét, telefonszámát, egyéb elérhetőségeit.
A család szociális helyzetét (családi állapot, gyermekek száma, hányan élnek az ingatlanban, ebből hányan dolgoznak).
Fotókat a házról, melyen látszik a nyílászárók állapota, az ingatlan mérete, a nyílászárók száma.
Egy fotót a beküldőről, illetve családjáról.
Plusz lehetőség a zsűri megnyerésére, a szavazatok számának növelésére: gyermekrajz vagy kedves kis történet a családi házról, a családról stb.

Hogyan lehet benyújtani a pályázatot?
A pályázatokat elektronikus úton a jatek@hiros.hu e-mail-címre várjuk.
Levélben a Kecskeméti Televízió Nonprofit Kft. 6000 Kecskemét, Szabadság tér 2. címre kérjük postázni.
A levél tárgya ez legyen: A boldogság kulcsa.

Hogyan születik meg a döntés?
A beérkezett pályázati anyagok közül a Kecskeméti Médiacentrum és az Akker-Plus Kft. képviselői közösen kiválasztanak öt családot. Az ő pályázatuk felkerül a Hírös.hu hírportálra, ahol az olvasók szavazatai alapján dől el, közülük ki lesz az, akinek nyílászáróit az Akker-Plus Kft. ingyen kicseréli.

A pályázatok beérkezésének határideje:
2020. november 22., vasárnap.

https://hiros.hu/hirek/a-boldogsag-kulcsa-ingyenes-nyilaszarocserere-palyazhatnak-a-raszorulok

 

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023