A sport összehoz, a szellem összetart!

Csapatépítő napot tartott a Hufbau-Akker április 23-án a jakabszállási Aero Hotelben. Szellemi vetélkedővel, sportversenyekkel, futással és főzőversennyel építette saját közösségét a Hufbau-Akker április 23-án a jakabszállási Aero Hotelben. A csapatépítő nap végén köszöntötték a cég leghűségesebb dolgozóit.

5 db, egyenként 20-22 fős csapat mérte össze erejét április 23-án szombaton Jakabszálláson, a Hufbau-Akker csapatépítő napján. A csapatok az olimpiai ötkarika színeit viselték, így a fekete, a piros, a kék, a zöld és a sárga csapat küzdött egymással. A délelőtti etapban egy totót kellett kitölteni a csapatoknak, majd részt vettek A Hufbau-Akker, Szeretlek! című játékon.

Ezután csocsó és bowling versenyeken mérkőztek meg egymással a csapatok. Akik nem neveztek ezekre a versenyszámokra, azok az udvaron kipróbálhatták magukat az élőcsocsóban és a segway-ben.

Ebéd után a csapat bebuszozott Kecskemétre, és az egész cég részt vett a kecskeméti Vivicittá futóversenyen.

A délutáni programok keretében a csapatok főzőversenyen vettek részt, szabadidős tevékenység gyanánt pedig biztosított volt a sétarepülés is.

Az este a csapatok prezentációkon mutatták be jövőképüket a cégről. Ezután következett az eredményhirdetés (gratulálunk a piros csapatnak), és a kollégák köszöntése, melynek keretében oklevelet és jutalmat vehettek át a cég azon dolgozói, akik legalább 5, 10, 15, 20 vagy 25 éve dolgoznak az Akker-Plus Kft-nél.

Az estét hajnalig tartó táncolással zárta a csapat.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Március 15. nyitvatartás