A sport összehoz, a szellem összetart!

Csapatépítő napot tartott a Hufbau-Akker április 23-án a jakabszállási Aero Hotelben. Szellemi vetélkedővel, sportversenyekkel, futással és főzőversennyel építette saját közösségét a Hufbau-Akker április 23-án a jakabszállási Aero Hotelben. A csapatépítő nap végén köszöntötték a cég leghűségesebb dolgozóit.

5 db, egyenként 20-22 fős csapat mérte össze erejét április 23-án szombaton Jakabszálláson, a Hufbau-Akker csapatépítő napján. A csapatok az olimpiai ötkarika színeit viselték, így a fekete, a piros, a kék, a zöld és a sárga csapat küzdött egymással. A délelőtti etapban egy totót kellett kitölteni a csapatoknak, majd részt vettek A Hufbau-Akker, Szeretlek! című játékon.

Ezután csocsó és bowling versenyeken mérkőztek meg egymással a csapatok. Akik nem neveztek ezekre a versenyszámokra, azok az udvaron kipróbálhatták magukat az élőcsocsóban és a segway-ben.

Ebéd után a csapat bebuszozott Kecskemétre, és az egész cég részt vett a kecskeméti Vivicittá futóversenyen.

A délutáni programok keretében a csapatok főzőversenyen vettek részt, szabadidős tevékenység gyanánt pedig biztosított volt a sétarepülés is.

Az este a csapatok prezentációkon mutatták be jövőképüket a cégről. Ezután következett az eredményhirdetés (gratulálunk a piros csapatnak), és a kollégák köszöntése, melynek keretében oklevelet és jutalmat vehettek át a cég azon dolgozói, akik legalább 5, 10, 15, 20 vagy 25 éve dolgoznak az Akker-Plus Kft-nél.

Az estét hajnalig tartó táncolással zárta a csapat.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023