Adathalászok élnek vissza az Akker-Plus Kft. adataival – Kérjük vigyázzanak!

Tisztelt Partnereink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy feltételezhetően adathalász csalók élnek vissza Társaságunk adataival, amelyet Cégünk és Kollégáink nevében küldenek Partnereinknek.

Ezekre a levelekre, kérjük, hogy senki se válaszoljon, és adatait semmiképp se adja meg!

Az adathalász kísérletek, csalások célja, hogy az elkövetők vállalatunkra hivatkozva olyan adatokat csaljanak ki gyanútlan személyektől, amelyeket felhasználva hozzáférhetnek a csalás elszenvedőjének pénzéhez.

Mely adatokat akarják a leggyakrabban megszerezni a csalók?

A számla vagy bankkártya birtokosának személyes adatait (nevét, születési helyét, idejét, stb.), az internetbanki belépéshez szükséges azonosítót, biztonsági kódot, jelszót vagy a bankkártya adatait (bankkártya száma, lejárati dátuma, háromjegyű CVC-kódja, PIN-kódja).

A csalók a kicsalt adatokkal olyan visszaéléseket követnek el, amellyel könnyen jelentős anyagi károkat is okozhatnak áldozatuknak.

A csalások elkövetői egyre változatosabb és egyre nehezebben felismerhető módszereket találnak ki, ezért nagyon fontos a legapróbb gyanús jelek felismerése és a körültekintő viselkedés.

Kérünk mindenkit, hogy aki gyanús levelet kap Társaságunkra utalással, mielőbb értesítsen bennünket az it@akker.hu – emailcímen.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023