Áruházainkban kollégáink ismét maszkot viselnek

Maszk

November 8-tól kollégáink számára áruházainkban kötelezővé tettük a maszkhasználatot, és a hozzánk betérő vásárlóknak is javasoljuk a maszkviselést.

A Hufbau-Akker építőanyag-kereskedéseiben most, a COVID negyedik hullámának idején is mindent megteszünk azért, hogy partnereink, vásárlóink biztonságban legyenek. Belső biztonsági kézikönyvünk és protokollunk előírásainak maximális betartásával igyekszünk a COVID okozta fertőzésveszélyt minimálisra csökkenteni.

Áruházainkban most, a negyedik hullámi idején is élnek bevezetett biztonsági intézkedéseink:

– 2021. november 8-tól kollégáink számára áruházainkban kötelezővé tettük a maszkhasználatot, és a hozzánk betérő vásárlóknak is javasoljuk a maszkviselést.

Emellett természetesen:

– folyamatosan fertőtlenítjük kezeinket az egységeinkben található fertőtlenítő folyadékkal, melynek használatára szintén megkérünk minden hozzánk érkezőt
– mellőzzük a kézfogást és legalább másfél méteres távolságot tartunk– takarítószemélyzetünk naponta többször fertőtlenít, hogy minimalizáljuk a fertőzésveszélyt. Vagyis vigyázunk egymásra és erre kérjük a hozzánk betérőket is.

A megértést és a szabályok betartását is köszönjük!

Üdvözlettel: a Hufbau-Akker csapata

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023