Cipősdoboz akció

Idén tán még fontosabb, mint eddig, hogy segítsük egymást, hogy gondoljunk a rászorulókra, ezért ahogy az elmúlt években úgy most is az összes Hufbau-Akker Építőpont Cipősdoboz gyűjtőpont is egyben.

A Baptista Szeretetszolgálat idén is útjára indítja országos akcióját. Az akció lényege változatlan: cipősdobozba helyezett ajándékokat gyűjtenek a rászoruló árva, nagycsaládos, vagy beteg gyerekek karácsonyi megajándékozásához.

A dobozokba kerülhetnek játékok, iskolai és higiéniai eszközök, édesség, sapka, kesztyű, aranyos mintás zokni, illetve néhány kedves sor. Minél többféle apró ajándék van egy dobozban, annál biztosabb, hogy valami igazán célba talál.

Az elkészült csomagokat be kell csomagolni. A doboz alját és tetejét külön, mivel a dobozokat átadás előtt mindenképpen átnézik, hogy törékeny, folyékony, agresszivitásra késztető játék, kés, gyógyszer, romlandó étel ne legyen benne.

A dobozra jól láthatóan írja rá, hogy milyen korosztályú gyermeknek szánja. Pl. így: „lány, 7” vagy „fiú 10”.

Az elkészült ajándékokat jutassa el az Önhöz legközelebb eső Hufbau-Akker Építőpontra a pénztárosainkhoz november 26-tól december 19-ig!

Hufbau-Akker Barkácsáruház
Kiskőrös, Dózsa György út 67.

Hufbau-Akker Építőpont Plus Soltvadkert, Szentháromság u. 86.

Hufbau-Akker Építőpont Plus Kecskemét, Könyves Kálmán krt. 22-26.

Hufbau-Akker Műszaki Szaküzlet
Kalocsa, Tomori Pál u. 39/a

A további részleteket keresse a Hufbau-Akker facebook oldalon illetve a ciposdoboz.hu honlapon.

BIZALOM. OTTHON. SZERETET.
Hufbau-Akker

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023