Csókosok lettek az első Akker-es csokosok

Itt vannak a „csokosok”! – egy ideig csak így emlegettük azt a szimpatikus fiatal párt, akik 2016 áprilisától rendszeres látogatójává váltak a kiskőrösi Hufbau-Akker Tüzépnek és Áruháznak. Karácsonykor búcsúztunk tőlük, meghatódva.
Pivarcsiék bevállalták. 2016-os újévi fogadalmuk az lett, idén felépítik álmaik otthonát. Nem is vacakoltak sokáig, az áprilisban kezdődő építkezést az év elején a tervek véglegesítése, majd árajánlatkérés követte, melynek végeredményeként kötöttek ki nálunk, a Hufbau-Akker-nél. Nem titok, a lehető legjobban szerettük volna beosztani a pénzünket, illetve a CSOK segítségével nyert vissza nem térítendő támogatást. Fontos volt, ki milyen áron, milyen minőséget ajánl, illetve milyen a tanácsadói hozzáállás, a megbízhatóság illetve a kommunikáció. Ezekben az Akker élen járt – mondja Gyuri, aki napi szinten vezényelte az építkezést. Ő azt is elárulta, a végső döntést két szempont segített meghozni. – Egyrészt, amikor összeállt az elképzelésünk, miszerint az építőanyagok mellett sok mást, így a csempét, a szanitereket, a festékeket, az ajtókat, a kazánt és a lámpákat is, vagyis szinte mindent az Akker-nél szeretnénk megvenni, jelentős egyéni kedvezményt kaptunk. Ennél már csak az volt kecsegtetőbb és meglepőbb, amire mi is menet közben jöttünk rá: az Akker-nél minden van. Ami pedig épp nincs az megrendelhető. A kollégák képben vannak a legújabb technológiákkal is, így minden alternatíva végiggondolásában tudnak segíteni, illetve a kiszállítást, anyagmozgatást is gördülékenyen meg tudják oldani – ez nekünk kardinális kérdés volt. – Meg a türelmük is, hogy állandóan a „nyakukra járnak a csokosok”, akiknél az is előfordul, hogy amiből tegnap még barnát, abból ma szürkét szeretnének. Száz szónak is egy a vége: rugalmasak és precízek voltak, hihetetlen, de mindenre volt megoldás, hálásak voltunk érte, hisz nekünk időt, pénzt, energiát takarítottak meg ezzel – egészíti ki Enikő férjét, két fiúgyermeke édesapját.
Enikőék egyébként nem csak végtelen bizalmukkal leptek meg bennünket. Karácsony előtt néhány nappal egy kedves hang egyszer csak a hangosbemondón keresztül bemutatkozva mindannyiunknak köszönetet mondott a segítségért, melynek köszönhetően a szeretet ünnepét már az új családi fészekben töltheti a család. Így lettek csókosok nálunk az első Akkeres „csokosok”, akiket addig is kedveltünk, de adventi köszönetükkel, a mi ünnepünkre is feltették a pontot. 
Mivel mi is megkedveltük a családot, és a bizalmukat épp úgy szerettük volna megköszönni, mint a  karácsonyi, mindannyiunkat megható gesztusukat, így Turú Dávid, az áruházi divízió vezetője egy vásárlási utalvánnyal és Akker-es kávéscsészékkel ajándékozta meg a családot a napokban. Azt kívánjuk, legyen olyan az életük szép új otthonukban is, amilyenre mindig vágytak.
CSOK A CSALÁDNAK
Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy érdemben segítse a Családi Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK-ot) igénybe vevők építkezéseit, felújításait. Épp ezért azoknak, akik még csak tapogatóznak, akár a teljes körű ügyintézésben is segítünk, ajánlatokat adunk, és ötletet  kivitelezőt találni. De akik már túl vannak a bürokratikus részen, azoknak is az alaptól a burkolásig segítünk, hogy minőségileg és esztétikailag is elégedettek lehessenek a végeredménnyel.
akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Március 15. nyitvatartás