Csókosok lettek az első Akker-es csokosok

Itt vannak a „csokosok”! – egy ideig csak így emlegettük azt a szimpatikus fiatal párt, akik 2016 áprilisától rendszeres látogatójává váltak a kiskőrösi Hufbau-Akker Tüzépnek és Áruháznak. Karácsonykor búcsúztunk tőlük, meghatódva.
Pivarcsiék bevállalták. 2016-os újévi fogadalmuk az lett, idén felépítik álmaik otthonát. Nem is vacakoltak sokáig, az áprilisban kezdődő építkezést az év elején a tervek véglegesítése, majd árajánlatkérés követte, melynek végeredményeként kötöttek ki nálunk, a Hufbau-Akker-nél. Nem titok, a lehető legjobban szerettük volna beosztani a pénzünket, illetve a CSOK segítségével nyert vissza nem térítendő támogatást. Fontos volt, ki milyen áron, milyen minőséget ajánl, illetve milyen a tanácsadói hozzáállás, a megbízhatóság illetve a kommunikáció. Ezekben az Akker élen járt – mondja Gyuri, aki napi szinten vezényelte az építkezést. Ő azt is elárulta, a végső döntést két szempont segített meghozni. – Egyrészt, amikor összeállt az elképzelésünk, miszerint az építőanyagok mellett sok mást, így a csempét, a szanitereket, a festékeket, az ajtókat, a kazánt és a lámpákat is, vagyis szinte mindent az Akker-nél szeretnénk megvenni, jelentős egyéni kedvezményt kaptunk. Ennél már csak az volt kecsegtetőbb és meglepőbb, amire mi is menet közben jöttünk rá: az Akker-nél minden van. Ami pedig épp nincs az megrendelhető. A kollégák képben vannak a legújabb technológiákkal is, így minden alternatíva végiggondolásában tudnak segíteni, illetve a kiszállítást, anyagmozgatást is gördülékenyen meg tudják oldani – ez nekünk kardinális kérdés volt. – Meg a türelmük is, hogy állandóan a „nyakukra járnak a csokosok”, akiknél az is előfordul, hogy amiből tegnap még barnát, abból ma szürkét szeretnének. Száz szónak is egy a vége: rugalmasak és precízek voltak, hihetetlen, de mindenre volt megoldás, hálásak voltunk érte, hisz nekünk időt, pénzt, energiát takarítottak meg ezzel – egészíti ki Enikő férjét, két fiúgyermeke édesapját.
Enikőék egyébként nem csak végtelen bizalmukkal leptek meg bennünket. Karácsony előtt néhány nappal egy kedves hang egyszer csak a hangosbemondón keresztül bemutatkozva mindannyiunknak köszönetet mondott a segítségért, melynek köszönhetően a szeretet ünnepét már az új családi fészekben töltheti a család. Így lettek csókosok nálunk az első Akkeres „csokosok”, akiket addig is kedveltünk, de adventi köszönetükkel, a mi ünnepünkre is feltették a pontot. 
Mivel mi is megkedveltük a családot, és a bizalmukat épp úgy szerettük volna megköszönni, mint a  karácsonyi, mindannyiunkat megható gesztusukat, így Turú Dávid, az áruházi divízió vezetője egy vásárlási utalvánnyal és Akker-es kávéscsészékkel ajándékozta meg a családot a napokban. Azt kívánjuk, legyen olyan az életük szép új otthonukban is, amilyenre mindig vágytak.
CSOK A CSALÁDNAK
Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy érdemben segítse a Családi Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK-ot) igénybe vevők építkezéseit, felújításait. Épp ezért azoknak, akik még csak tapogatóznak, akár a teljes körű ügyintézésben is segítünk, ajánlatokat adunk, és ötletet  kivitelezőt találni. De akik már túl vannak a bürokratikus részen, azoknak is az alaptól a burkolásig segítünk, hogy minőségileg és esztétikailag is elégedettek lehessenek a végeredménnyel.
Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023