Egy éves a kalocsai szaküzlet! Játsszon és ünnepeljen velünk!

Figyelemreméltó bomba árakkal, gasztroshow-val, születésnapi tortázással, gyereksarokkal és kávékóstoltatással, illetve nyeremények garmadájával várjuk vásárlóinkat november 11-én és 12-én az egy éves születésnapját ünneplő kalocsai Hufbau Akker Szaküzletbe.

Játsszon és ünnepeljen velünk! – hirdeti már messziről is jól láthatóan Tomori utcai szaküzletünk kirakata. Ha közelebb megyünk, kiderül, érdemes előkapni a zsebünkben lapuló telefont is, ugyanis a születésnaposok egy 121 cm-es HD Led TV-t sorsolnak majd ki azok között, akik lefényképezik a kirakatot és az elkészült képet feltöltik a Hufbau Akker Facebook oldalára, a születésnapi poszt alá.

Ám ez még nem minden! Az évforduló idején minden betérő ajándékot, minden huszadik 10 ezer forint felett vásárló vevő pedig értékes nyereményt kap.

– Az elmúlt egy évben sokan jártak üzletünkben, jelentős részük visszatérő vásárlónkká vált. Nekik szeretnénk megköszönni a bizalmat, azoknak pedig, akik még nem jártak nálunk, örömmel ízelítőt adunk. Most azonban ezt érdemes szó szerint érteni! November 12-én, szombaton ugyanis egy gasztroshow-val várjuk vásárlóinkat, melynek keretében egy hozzáértő konyhaművész segítségével azt mutatjuk be, mi mindenre jó még a mikró a fagyos csirkecomb kiengedésén túl. Nem akarok minden titkot előre elárulni, de az üzletünkben kapható botmixerek és a robotgépek is főszerepet kapnak majd a show-ban – tekintett a jövőbe Hortobágyiné Király Edina üzletvezető, aki jól képzett és tapasztalt munkatársaival hasznos szakmai tanácsokkal is segíti a szaküzletbe látogatókat.

Születésnapi bomba árakkal várjuk vásárlóinkat

Hogy nem viccelünk azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Hoover szárítógépet például egész hónapban 10 ezer forinttal olcsóbban, ezen a két napon viszont 20 ezer forinttal olcsóbban áruljuk.

A születésnapi akciókat, persze, azoknak is melegen ajánljuk, akik hónapok óta halogatják a homokhátsági szeleket megszégyenítő porköpő porszívójuk cseréjét. Most 12 ezer forint helyett kilencezerért hozzájuthatnak. De mondhatni kímélő áron lehet majd vízszűrő kancsót, tálas mixert, televíziókat és kávékapszulákat is kapni. Arra azonban érdemes figyelni, hogy ezek az extra kedvezmények csak a születésnap idején, november 11-én és 12-én vehetők igénybe.

Amit még tudni érdemes

A szaküzlet körül teljes fordulatszámon fut a Hűtőgépcsere Program, melyben kifejezetten figyelünk arra, hogy kínálatuk széles körű legyen, áraink pedig megfizethetőek. De az üzlet egyéb választékának bővítésére is mindig ügyelünk, a vásárlói igények szem előtt tartása mellett.

– Most fejeztük be a beépíthető készülékek kínálatának bővítését és bemutatásának tökéletesítését. A bemutató falunkat is örömmel megmutatjuk majd a születésnapra érkezőknek is. De azoknak is szolgálunk meglepetéssel, akik már november elején végiggondolják, hogy a tavalyi kontakthibás izzósor helyett idén még időben be kell egy újat szerezni. A szaküzletben egyénként az izzók mellett műfenyők és egyéb karácsonyi kiegészítők is vásárolhatók.

Nézze meg születésnapi videónkat is! November 11-én és 12-én pedig látogasson el kalocsai szaküzletünkbe ahol szeretettel és extra kedvezményekkel várjuk!

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023