Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen

Újabb sikeres évet zárt 2015-ben az Akker-Plus Kft., ennek megünneplésére tartották hagyományos évzáró rendezvényüket az akasztói Akker Pincében december 12-én. Az évzárón kiosztották az “Év embere”, az “Év karmestere” és az “Év csapata” címeket is.

“Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.” – Széchenyi István szavai köré fűzte fel ünnepi gondolatait Endrődi Ferenc, az Akker-Plus Kft. ügyvezetője. Beszédében hangsúlyozta, hogy nagyon szép eredményekkel büszkélkedhet és hatalmas lehetőségek előtt áll a cég, de siker záloga az együttműködésben, egymás megértésében és munkájának segítésében rejlik. A mind eredményeiben, mind létszámában dinamikusan növekvő cég számára fontos, hogy a jövőben is ez a csapatszellem jellemezze a munkát.

A rendezvényen hagyományos módon kiosztottak díjakat is. Az “Év embere” címet Molnár Attila, a kecskeméti telep logisztikai- és raktárvezetője, az “Év karmestere ” címet Szabadi István, a soltvadkerti telep vezetője, az “Év csapata” címet a kecskeméti telep nyerte.

Az “Év embere”, Molnár Attila

Az “Év karmestere”, Szabadi István (középen) Az “Év csapata”, a kecskeméti telep

A rendezvény vacsorával folytatódott, majd éjszakba nyúló táncolással ért véget.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023