Elektromos kerékpár pályázat

Idén ismét egy újabb remek lehetőséget biztosít számunkra az állam, elektromos rásegítésű kerékpár, vagyis e-bike vásárlásához nyújt támogatást, melyet kiskőrösi áruházunkban, vagy kalocsai üzletünkben is beválthat. Akár már 150.000 forintos segítséget is kaphatunk, ha úgy döntünk, hogy ezt a közlekedési eszközt választjuk. Az elektromos kerékpár kiváló megoldás lehet például munkába járáshoz. A pályázat legfőbb célja, hogy elősegítse ezt, hiszen nem kell a tömött buszon vagy metrón tolonganunk, helyette könnyedén betekerhetünk munkahelyünkre. Megfelelő sportolási lehetőség, s közben környezetünket is védjük.

Természetesen, mint mindig, a pályázatnak vannak bizonyos követelményei, úgymint meg kell felelnie a pedelec szabványnak, miszerint elsősorban emberi erőre van szükség, a motor pedig csak rásegítésként van jelen a haladásban. Ezzel a maximum sebesség felső határa 25 km/h lehet. Emellett a támogatás mértéke is változó, a bicikli típusától függően, vagyis pedálszenzoros vagy nyomatékszenzoros e-bike-ot szeretnénk-e. Továbbá munkaviszonyt igazoló dokumentum és egyéb iratok bemutatását is kérhetik.

Fontos átgondolni, milyen e-bike-ra van szükségünk, mert a kínálat határtalan, viszont a pályázat pozitív elbírálásához ne siessük el választásunkat. Mindenképpen egyeztessünk a kiválasztott kereskedővel, hogy a kívánt modell készleten van-e, s csak azt követően adjuk be pályázatunkat. Ezt azért érdemes ebben a sorrendben, mert ha beadjuk kérelmünket egy adott biciklire, azonban a kereskedőnél már nem kapható, vagy mégsem kapott abból a kerékpárból, sajnos nincs visszaút, nincs lehetőség módosításra. Mindenképpen informálódjunk a „jelentkezés” előtt.

A pályázat benyújtása kizárólag elektronikus úton történik, ezáltal az elbírálás és a kifizetés is sokkal gyorsabb.

A fentiekben leírtakon túl egyéb kritériumokra is ügyelni kell, de kiskőrösi építőanyag- és barkácsáruházunk műszaki osztályán és kalocsai műszaki szaküzletünkben további részletes tájékoztatást nyújtunk. Érdemes kínálatunkban válogatni, mert többféle típussal várjuk a kedves érdeklődőket, többféle árkategóriában. Ha bizonytalan a választás terén, forduljon bizalommal szaktanácsadóinkhoz, Kiskőrösön Zoltán (+36 30 619 0589), Kalocsán pedig Ákos (+36 30 386 3850) kollégánkhoz, akik a pályázathoz kapcsolódó ügyintézésben is készséggel állnak rendelkezésére.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023