Életre keltjük fürdőszobádat!

A 3D-s látványtervezés olyan kaland, amihez megfelelő képzettségű szakemberre van szükség. Nálunk Fritsné Koklár Ildikó tanulta meg a program professzionális kezelését és ő fejleszti a gyakorlatban nap mint nap tudását, hogy minél ötletesebb, praktikusabb, izgalmasabb terveket készíthessen nektek.

A 3D látványterv készítésének lépései:

✓ Behozod az alaprajzod. Te is megrajzolhatod!

✓ Meghívunk egy kávéra és elkezdjük átbeszélni elképzeléseidet.- Kiválasztjuk a neked tetsző csempéket és padlólapokat, kádat, wc-t, csapokat üzletünk kínálatából.

✓ Egy számítógépes program segítségével megtervezzük és felépítjük, amit megálmodtál.

✓ Felveszed a virtuális szemüveget, amivel a tengelyed körül megpördülve egy varázsos, élethű fürdőszobanéző sétát tehetsz.

✓ Rögtön látni is fogod, hogy a színkombináció, amit választottál jó-e, vagy hogy a mosdókagyló előtt elég hely maradt-e a reggeli készülődéshez.

✓ A jóváhagyott tervel a hónod alatt útnak indíthatod a burkolómestert.

✓ Amikor a mester levonul és elköszön, álmaid fürdőszobájában megejtheted első frissítő fürdődet!

További tájékoztatásért hívd a 06-76-505-194-es telefonszámon kecskeméti, vagy +36 30 270 1567-es telefonszámon soltvadkerti kollégánkat.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023