Felkészültünk

Mivel nem csitul a koronavírus-járvány, sőt, újra egyre több a fertőzött hazánkban is, ezért vásárlóink és dolgozóink biztonsága és egészségvédelme érdekében mi is folyamatosan figyeljük a híreket és felkészülünk a várható eseményekre.

A Hufbau-Akker szakáruházakban és építőpontokon a fő célunk továbbra is az, hogy partnereinket problémamentesen, gördülékenyen kiszolgáljuk.

Ahogy tavasszal, úgy most is igyekszünk felelősséggel megtalálni a legjobb megoldásokat. Áruházaink a szokott rendben nyitva vannak és a tavasszal bevezetett biztonsági intézkedéseink ma is élnek:

– folyamatosan fertőtlenítjük kezeinket az bejáratainknál és a mosdókban található fertőtlenítő folyadékkal, melynek használatára szintén megkérünk minden hozzánk érkezőt
– mellőzzük a kézfogást és legalább másfél méteres távolságot tartunk– kollégáink és vásárlóink számára üzleteinkben a szájmaszk használata, a kormányzati szabályzattal összhangban továbbra is kötelező
– takarítószemélyzetünk ahogy eddig, most is naponta többször fertőtlenít, hogy minimalizáljuk a fertőzésveszélyt.

Kérjük és előre is köszönjük intézkedéseink betartást.

Kitartást, jó egészséget és jó munkát kíván mindenkinek a Hufbau-Akker csapata!

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Ön fontos nekünk, ezért az adataira is nagyon vigyázunk, ahogy ezt Adatvédelmi tájékoztatónkban le is írtuk. Ha ez az Ön részéről is rendben van így, kattintson a Árajánlatot kérek gombra.

COVID-19: Stabilan működünk. Maszkot használunk, fertőtlenítünk! Vigyázunk egymásra!