Fontos feladat az akasztói vállalkozások erősítése

Endrődi Ferenc az Akker Plus Kft. ügyvezető igazgatója ősztől Akasztó alpolgármestere. Hogy lehet összehangolni a 7 milliárdos árbevételű cég irányítását egy 3500 lelkes település ügyeinek az intézésével? Erről kérdeztük az alpolgármestert.

Kérdésünkre elmondta, hogy több cikluson át tagja volt a település testületének, így jól ismeri a falu ügyeit és a hivatal tevékenységét. Azért vállalta el a tisztséget, mert a listán 1320 érvényesen szavazó polgár közül 774-en támogatták. Ő kapta a legtöbb voksot. Úgy érzi, hogy a szavazat mennyiség a vállalkozói társadalomnak is szól.
Hangsúlyozta: a fő célja a település vállalkozásainak megerősítése. A hétéves uniós ciklus pályázati lehetőségeit ki kell használniuk a vállalkozóknak. Akasztón a vállalkozások alkalmazzák a munkavállalók 80 százalékát, ha megerősödnek, akkor csökken a munkanélküliség.
Az alpolgármester azt mondja, hogy a hivatalban is a vállalkozókat támogató mentalitást kell megerősíteni. Endrődi Ferenc álma az, hogy a szülőfaluja vállalkozói több nagy pályázaton nyerjenek. Ha ez sikerült, akkor a falu csaknem 200 munkanélkülijének legalább a fele álláshoz juthat Akasztón.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023