Gratulálunk! Gazdára talált a két nyeremény kerékpár

Két hölgynek kedvezett a szerencse! Kiskőrösi áruházunk nyereményjátékán a Tabdin lakó Rozinger Istvánné, kalocsai szaküzletünk ünnepi akcióján pedig a hajósi Kanalas Lajosné nyerte meg azt a kerékpárt, melyre az április 7. és 13. között rendezett Tavaszi Vásáron történő vásárlással váltak esélyessé.

Kiskőrösön április 7. és 8-án, két napon át, Kalocsán április 10. és 13. között, négy napon át vártuk tavaszi vásári rendkívüli akciókkal vásárlóinkat. A megtisztelő bizalma pedig mindenkinek egy kuponnal köszöntük meg. Melyet kitöltve bárki esélyessé vált a kerékpárok megnyerésére.A többszáz kitöltött kupon közül április 18-án kedden, egy-egy épp az üzletünkben járó vásárlónkat megkérve húztuk ki a szerencsés nyertesek nevét. A nyertesek, Kanalas Lajosné és Rozinger Istvánné már át is vették a járgányokat, melyeknek használatához jó egészséget kívánunk Nekik!

A részvételt és a vásárlást mindenkinek köszönjük! Érdemes lesz a jövőben is nálunk vásárolni, a közelgő nyár alkalmával további akciókkal, játékokkal készülünk!

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023