Hufbau-Akker Nyílászáró Szaküzlet – Nyisson velünk egy új világra!

Bemutatóteremmel egybekötött nyílászáró szaküzlet nyílik most pénteken, az 5. születésnapját ünneplő kiskőrösi Hufbau-Akker Áruház szomszédságában. A szakértői hozzáállásra épülő értékesítésről és az új szaküzlet előnyeiről Zsikla Tamás, a Hufbau-Akker Tüzép cégvezetője mesélt.

– Ahogyan az építőanyag-kereskedelem szinte minden területén tapasztalható, a nyílászárók esetében is megfigyelhető egy nagymértékű szakosodás. Egyre jobb, fejlettebb és specifikusabb termékek kerülnek a gyártóktól a piacra és ez a folyamatos fejlődés az értékesítői oldalról is megköveteli a szakértelmet. Ezért Hufbau-Akker Tüzép – reagálva a piaci igényekre – úgy döntött, hogy a kiskőrösi telephelye és barkácsáruháza mellett egy kifejezetten nyílászárókra specializálódott, bemutatóteremmel egybe kötött eladóhelyet nyit, ahol az értékesítést is szakértő kollégák végzik. A Dózsa György u. 67. szám alatti szaküzletben a vevőknek lehetősége nyílik megismerkedni az újdonságokkal, kipróbálhatják a legmodernebb termékeket, szemügyre vehetik azoknak a bel- és kültéri nyílászáróknak a tulajdonságait, melyek működését egy katalógusban, vagy szóban elmagyarázva nem lehet elég alaposan körüljárni. Tapasztalataink szerint egyre szélesebb az a vásárlói réteg, amely nyitott a modern technikai megoldásokra és a jó ár-érték arány mellett a minőségre is koncentrál. A mi küldetésünk pedig, hogy az új nyílászáró szaküzletben megteremtsük a választáshoz szükséges ideális feltételeket. Szaktanácsadóink mellett a ma piacon lévő valamennyi termékkel, kül-, és beltéri kiépített bemutatóhelyekkel, valódi anyagokon megtekinthető színmintákkal, referenciaanyagokkal, és kisfilmekkel segítünk vásárlóinknak az ideális megoldás megtalálásában. A teljes körű termékszortiment mellé természetesen kialakítottunk egy jól működő szolgáltatási rendszert is, amely a helyszíni igényfelmérésen, az egyedi gyártáson és a házhozszállításon túl tartalmazza a beépítést, beállítást, a garanciavállalást és utókövetést is.

Az új kiskőrösi Nyílászáró Szaküzlet hivatalos nyitása egybe esik az 5. születésnapját ünneplő Hufbau-Akker Áruház két napos jubileumi programjaival július 1. és 2. között.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023