Karácsony nyereményjáték 2022

MI MÁR TUDJUK MIT HOZ A JÉZUSKA! címmel nyereményjátékot hirdetünk 2022. december 1. és 18. között a Hufbau-Akker üzletekben! a részletekért kattints!

1. Általános rendelkezések

Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő „Hufbau-Akker Karácsonyi Vásár nyereményjáték” nevű promóciós játék (a továbbiakban: Játék) szervezője az Akker-Plus Kft. (6221 Akasztó, Fő út 189.).

2. Promóciós mechanizmusa és nyeremények

2022. december 1. és 18. között nyereményjátékot hirdetünk, melynek lényege, hogy a Hufbau-Akker üzletekben (Kiskőrös, Kecskemét, Soltvadkert, Szigetszentmiklós, Paks) minden vásárló vásárlása után 1 darab nyereményszelvényt kap, amelyet kitöltve az üzletben elhelyezett gyűjtődobozba kell bedobni.

A sorsolás december 20-án, kedden történik, eredményhirdetés szintén 2022. december 20-án, kedden lesz.

Nyeremények:

5 db akkus csavarbehajtó
5 db Hufbau-Akkeres törölköző
5 db ledes világító őszi leveles fa
5 db Hufbau-Akkeres pléd
5 db Hufbau-Akkeres esernyő

3. Részvételi feltételek

A Hufbau-Akker „Karácsonyi vásár nyereményjáték” nyereményjátékban részt vehet minden, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, Magyarország területén állandó lakcímmel rendelkező, 18 évet betöltött természetes személy, aki vásárol a Hufbau-Akker kiskőrösi építőanyag áruházában a játék időtartama alatt.

4. Kizárások

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói; a Szervező megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot, akár a Játék időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse.

A promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni.

5. Érvénytelen pályázat

A promócióban érvénytelennek minősül minden pályázat, mely a jelen Játékszabályban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a meghatározott promóciós mechanizmusnak és részvételi feltételeknek nem felel meg.

6. A játék időtartama

A nyereményjáték 2022. december 1. 07:30-tól 2022. december 18. 24:00-ig tart.

7. A sorsolás menete

A sorsolás december 20-án, kedden történik. A nyertest 2022. december 20-án, kedden értesítjük. A sorsolásban minden megfelelően kitöltött szelvény részt vesz, melyen a vásárló legalább egy elérhetősége, amin értesíthetjük (email vagy telefonszám) olvashatóan megtalálható.

8. A díj átvételének feltételei

A nyerteseket a sorsolást követő 3 munkanapon belül, a nyereményszelvényen megadott elérhetőségek valamelyikén tájékoztatjuk a nyertesség tényéről (emailben vagy smsben), és ott kérjük meg, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A sorsolás alkalmával a Nyerteseken felül 3 db Tartaléknyertest is húzunk. Abban az esetben, ha valamely kisorsolt játékos 3 munkanapon belül nem veszi fel velünk a kapcsolatot, vagy lemond a nyereményről, úgy a Tartaléknyertesek nyereményigénye érvénybe és hatályba lép.
A Tartaléknyertesek a kihúzás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre. A nyeremény előzetes egyeztetést követően vehető át. A Szervező a nyereményt a sorsolást követő 10 munkanapon keresztül tárolja. A Nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átvétele a meghatározott határidőn belül megtörténjen. Amennyiben a Nyertes nem veszi át nyereményét 10 munkanapon belül, helyette a Tartaléknyertes nyereményigénye lép életbe.

9. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A jelen Játékban részt vevő Játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen
felmerülő egyéb költségek és kiadások, illetve a nyeremény postázásának igénye esetén a postaköltség a nyertes játékost terheli.

10. Adatkezelés

A Játékban részt vevő személy, az általa közölt személyes adatok megadásával elismeri és elfogadja, hogy a Játék során történő adatkezelés célját megértette. Amennyiben a Nyertes a nyeremény postázását kéri, szükséges teljes nevének és lakcímének megadása a Szervező részére. A játékosok személyes adatait a Szervező további személyeknek nem adja tovább, azt a nyeremény postázását követően törli.
A játékos tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes,
adatai kezelését és feldolgozását a Szervező végzi. Az adatvédelemmel kapcsolatos további tájékoztatást az akker.hu weboldal láblécében olvasható az Adatkezelési nyilatkozat menüpontban

11. Felelősség kizárása

A Játék szervezésében részt vevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Játékhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítéséért. Amennyiben a Játékos jogosulatlanul dob be
nyereményszelvényt, a Szervező kizárja a Játékból. Szervező, illetve, ha van, a Szervező megbízottja nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlanul elhelyezett szelvényekért, tévesen megadott adatokért. A Játék szervezésében részt vevő cégek, valamint azok vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.
A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.
A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.

A játékosok nyereményszelvényük bedobásával a jelen Játékszabályban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

Kiskőrös, 2022. november 25.
Akker-Plus Kft. (Szervező)

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023