Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek!

Tortával, gasztroshow-val és közel ötszáz vásárlóval ünnepeltük kalocsai Hufbau-Akker Szaküzletünk egy éves születésnapját.

A születésnapi vásárló- és látogatódömping hitelesen megmutatta, hogy a kalocsaiaknak már nem kell bemutatni a szórakoztató elektronikai, háztartási- illetve barkácstermékeket felvonultató Tomori utcai szaküzletünk. A bolt előtt már a pénteki nyitás előtt kígyózott a sor. Pillanatok alatt gazdára talált a születésnap alkalmából rendkívül kedvezményes áron kínált nyolc termék jelentős része, de szépen fogytak azok a portékák is, melyek „egyszerűen csak jó áron voltak” – ahogy az egyik hűtőgépvásárló úr mondta.

A kétnapos születésnapi ünnep során a betérők nem csak vásárolhattak, kóstolhattak is. Például kávét és születésnapi csokitortát. De az eső ellenére nagy népszerűségnek örvendett és sokakat vonzott a Holló Tibor által prezentált gasztoshow is, mely során irtó ízlésesen zöldelő brokkolilevest, omlós csirkemelles rizottót és isteni padlizsánkrémet kóstolhattak a jelenlévők. Akik egyúttal azt is megnézhették hogy lehet a szinte minden háztartásban családtagként jelen lévő mikrohullámú sütővel új, a jelenleginél mélyebb viszonyt ápolni.

– Természetesen nem állunk meg! Hisz ez csak a kezdet. Az elmúlt egy hónapban is fejlesztettünk. Két hete fejeztük be a beépíthető készülékek kínálatának bővítését és bemutatásának tökéletesítését. A bemutató falunkat is örömmel megmutatjuk a hozzánk érkezőknek. Akiknek ezúton is köszönjük egy éve tartó töretlen hűségüket – mondott köszönetet Hortobágyiné Király Edina, üzletvezető.

Edina hozzátette: bár nem a születésnapi áron, de még így is, a novemberi akciónk keretében igen kedvezményesen újra kapható lesz (november 16-án, szerdától) például az a rendkívül népszerű Sencor porszívó is, ami – bár tisztességes mennyiség várta a vásárlókat a két nap alatt – mégis villámgyorsan elfogyott.

A szaküzletben persze, ahogy eddig is, teljes fordulatszámon fut a Hűtőgépcsere Program, melyben kifejezetten figyelünk arra, hogy kínálatuk széles körű legyen, áraink pedig megfizethetőek.

De a karácsonyi izzók és a műfenyők is látszanak már a kirakatból… Apropó kirakat: a születésnapi játék, mely során a kalocsai Hufbau-Akker születésnapi kirakatát lefényképezve és azt a Hufbau-Akker facebook oldalon lévő születésnapi poszt alá feltöltve egy 121 centis tévét lehet nyerni, még tart. Egészen a sorsolásig, november 18-ig. Még nem késő elindulni! Irány a Hufbau-Akker! Most és az év további 365 napján is!

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023