Lepje meg szeretteit Hufbau-Akker utalvánnyal

Okozzon örömöt azzal barátainak, hogy figyel rájuk és az igényeikre. Segítünk!

Van úgy, hogy egyik-másik baráti családdal annyira régóta ismerjük egymást, hogy már tényleg mindent, de mindent vittünk nekik ajándékba… Grillsütőt, társasjátékot, házasságmentő könyvet, szeszesitalt… és megint ott állunk, hogy Gézunak születésnapja van, ráadásul kerek.

Vásárlási utalvány

Mondani szoktuk, hogy a legszebb ajándék az a figyelem, amit egymásnak adhatunk. S ez bizony nagyon így van! A figyelem ugyanis az ajándékválasztásban is sokat segíthet.
Mert például, ha a legutóbbi közös kártyapartin figyeltünk, akkor észrevehettük, Gézu hogyan engedte el a füle mögött felesége kívánságát, hogy ugyan fejezzék már be a teraszt, burkolják le végre, egyszer és mindenkorra.

A figyelmes barátnak pedig a születésnap közeledtével bizony eszébe is jut, mi az, aminek cimborája igazán örülne.

Ilyenkor jó ajándékötlet lehet a Hufbau-Akker vásárlási utalványt, amit arra költ a házaspár, amire akar, legyen az padlólap, csemperagasztó vagy szerszám. Ráadásul két legyet ütünk egy csapásra, hisz Gézu ajándéka a felesége örömét is szolgálja.

Utalvány

A nálunk kapható vásárlási utalványok több címletben is kaphatók. Egy, kettő öt és tízezer forintos címletek is megvásárolhatók. Ráadásul az utalványok egy évig érvényesek. Vagyis Gézu sincs sarokba szorítva azzal, hogy azonnal intézkednie kell.

Lepje meg építkezés vagy lakásfelújítás előtt álló családtagjait, barátait Hufbau-Akker vásárlási utalvánnyal!

Ajándékutalványaink felhasználhatók építőanyagokra, burkolatokra, szaniterekre, festékekre, nyílászárókra, szerszámokra, szerszámgépekre, munkavédelmi eszközökre és kertépítőanyagokra is.

Járuljon hozzá ön is egy álom otthon megvalósításához!

Ajándékutalványainkat kérje a Hufbau-Akker áruházak pénztárainál.

Szeretettel várjuk üzleteinkben! Elérhetőségeinket és nyitvatartási időnket IDE kattintva megtalálja.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023