Megnyílt a dolgozói parkoló Kiskőrösön

2022-10-13 | Több helyen épülünk, szépülünk. Kiskőrösön is zajlik egy nagy beruházás, melynek részeként új dolgozói parkoló épült az Akker Land elé, az irodaház és az OMV benzinkút között.

Minden az irodaházban, a tüzépen és az áruházban dolgozó kollégát – és a más telepekről egy-egy megbeszélésre átjáró munkatársakat is, – arra kérünk, hogy innentől ott parkoljon. A barkácsáruház bejárata előtti parkolóhelyeket pedig mindenképpen hagyjuk szabadon vásárlóink számára.
A parkoló még nincs teljesen befejezve, de már alkalmas arra, hogy oda álljunk. Aki a jobb oldalra, a fáknak kialakított helyek közé parkol, azért legyen óvatos. Hamarosan odakerülnek a fák és a minikerítések is, addig viszont figyelni kell, mert van szintkülönbség.
Parkolni az úttal párhuzamosan lehet. Kérjük, ezt mindenki tartsa be!
A parkolóból távozni CSAK AZ OMV kúton keresztül lehet! Legyetek óvatosak!
Jó parkolást, és jó utat Mindenkinek!
akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem