Megnyitott a Hufbau-Akker Szaküzlet Kalocsán

Csütörtök délután ünnepélyes keretek között nyitotta meg a volt CIB bank helyén kalocsai műszaki szaküzletét a kiskőrösi, kecskeméti, akasztói, és soltvadkerti kereskedéséről már sokak által ismert Hufbau-Akker.

A város elöljárói, az üzlet munkatársai, a város meghatározó gazdasági szereplői, valamint a sajtó megjelent képviselőinek körében Endrődi Ferenc, az Akker Plus Kft. tulajdonosa nyitotta meg az új kereskedést, néhány mondattal kitérve a cég hitvallására, elkötelezettségeire.

Elhangzott, a 25 éves múltra visszatekintő Akker Plus Kft. a profizmus, a hitelesség, és a kiszámíthatóság jegyében végzi munkáját, kiemelt figyelemmel kezeli ügyfeleit, és igyekszik minél jobb kapcsolatot kialakítani vásárlóival. A tulajdonos hangsúlyozta, munkájuk sok bizalmat kíván, aminek elérésére eddig is, és ezután is maximálisan törekszenek. Az alkalmat megragadva megköszönte az új üzlet kialakításában, berendezésében részt vevő kollégái munkáját.

A nemzetiszínű szalagot ezt követően Endrődi Ferenc és Turú Gábor tulajdonosok, valamint Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester asszony vágták át, majd koccintottak is a cég életében újabb mérföldkőnek számító üzlet megnyitására.

A megjelentek körbejárhatták, megtekinthették a felvonultatott kínálatot. Mint megtudtuk, azt az éppen aktuális szezonhoz, évszakhoz, és a vevői igényekhez igazodva folyamatosan alakítják, bővítik. Ha valaki mégsem találná meg a keresett modellt, bátran fordulhat az üzlet munkatársaihoz, akik készséggel tájékoztatják az aktuális árukészletről, a beszerzés lehetőségeiről.

A megnyitón az is elhangzott, az üzlet november 6-án, pénteken nyit, hétköznaponként 08:30-tól 17:30-ig, szombatonként 08:00-tól 13:00-ig tart nyitva, november 6-án és 7-én pedig különleges akciókkal várják a vevőket.

Forrás: kalohirek.hu

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Március 15. nyitvatartás