Megújult kecskeméti építőanyag-szakáruházunk!

A vásárlói igények minél teljesebb kiszolgálása érdekében és a folyamatos fejlődés igénye mentén a nyár végén átrendeztük kecskeméti építőanyag-szakáruházunkat. Több helyet kaptak a burkolatok és a nyílászárók, és gyorsabb lett a kiszolgálás, több idő marad a szaktanácsadásra.


A megújulás fontos! Cégünk 30 éves története során mindig is fontosnak tartottuk a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk partnereink, vagyis a szakemberek és a vásárlók visszajelzéseire, igényeire. E filozófia mentén újult most meg kecskeméti áruházunk belső tere is.
Üzletünk átalakításával többi közt az volt a célunk, hogy vásárlóink könnyebben és gyorsabban megtalálják a keresett termékeket, ezért a hasonló árukat, mint például a kertészeti eszközöket és anyagokat egy helyre tettük. Az újításokkal kibővítettük a festékáru, a munkaruha és az elektromos gép kínálatunkat is. Emellett burkoló osztályunkat is felfrissítettük, ahol szintén szélesítettük választékunkat: polcainkra, bemutató állványainkra új beszállítóktól is érkeztek különleges, egyedi csempék és padlólapok, de a klasszikus burkolatokat sem száműztük, azok is, továbbra is megtalálhatók kínálatunkban.


Büszkék vagyunk arra, hogy a nagy projekteket, intézményelújításokat, társasházépítéseket épp úgy ki tudjuk szolgálni építőanyaggal, burkolóanyaggal és nyílászárókkal, mint lakossági vásárlóinkat, akik családi házat építenek vagy lakást újítanak fel.


Nyílászáró osztályunk az olcsó kiviteltől a prémium kategóriáig mindenféle ajtóval, ablakkal, garázskapuval és árnyékolástechnikai eszközzel ki tudja szolgálni a vevőket, ráadásul a nálunk vásárolt nyílászárók beépítését is meg tudjuk oldani, kivitelező csapatunk segítségével. Ha új építésű otthonához nyílászárót keres vagy ha jól bevált háza nyílászáróinak cseréjén gondolkodik kattintson IDE és nézze meg termékválasztékunkat. Ha nem akar kivitelező keresgéléssel bajlódni, akkor is tudunk megoldást! A kivitelezéssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE.


Reméljük átalakított üzletünk elnyeri vevőink tetszését. Hogy vásárlóink igényeit, észrevételeit megtudjuk, és finomhangolhassuk, 2020. szeptember 1-től 30-ig nyereményjátékkal összekötött elégedettségi kérdőívet adunk minden vevőnknek, melynek kitöltői között hetente Hufbau-Akker vásárlási utalványokat sorsolunk. Látogasson el hozzánk és játsszon Ön is!

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023