Minden építés alapja a beton

Harminc éve foglalkozunk építőanyag-kereskedelemmel. Ezt a három évtizednyi tapasztalatot igyekszünk rendszeresen bővíteni szolgáltatásaink fejlesztésével. 2018 áprilisában tovább szélesítettük a kecskeméti betonüzem megvásárlásával meglévő szolgáltatásaink körét, így ma már teljes körű építőanyag kínálatot nyújtunk az alapoktól a tetőig.

Betonüzemünk fő profilja az előre kevert betongyártás, betonpumpálás és szállítás, alapvetően Kecskeméten és környékén.

Mindig azonos jó minőség!

Célunk, hogy vevőink elégedettek legyenek, ezért megbízható, pontos munkát végzünk és a megrendelt árut házhoz szállítjuk. Mindemellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy üzemünkben mindig azonos minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokból összeállított mixerbetont gyártunk, mivel az előállítást pontos, számítógépes vezérlésű gépekkel végezzük.

Minden mennyiségben

Társasházak kivitelezéséhez, családi házak alapozásához épp úgy gyártunk és szállítunk betont, mint a kisebb felújításokhoz, kertépítésekhez.

Lakossági vásárlóinkat ugyanolyan szakértelemmel szolgálunk ki, mint a rendszeresen nálunk rendelő kivitelezőket, mesterembereket.

✓ Tudjuk, hogy sokszor csak egy-két köbméter betonra van szükség egy kisebb járdajavításhoz vagy a kerítés felújításához.

✓ Tudjuk azt is, hogy olykor csütörtökön derül ki, hogy pénteken mégis el tud jönni segíteni a rokon, vagyis azonnal kell a beton.

✓ Tudjuk azt is, hogy hirtelen betonkeverőt kölcsönözni, szállítani macera és költség.

✓ Tudjuk azt is, hogy a házi betonkeverés idő és élőmunka igényes. Ráadásul nem lesz mindig egységes a betonminőség.

✓ Épp ezért a Hufbau-Akker Betonüzem kiváló alternatíva lehet az otthoni betonkeverés helyett.

Tudja le gyorsan a betonozást velünk! Betonüzemünkbe hétköznapokon reggel 7-től délután fél 4-ig személyesen is tájékozódhat. Szakembereinkkel tanácsaikkal
segítenek eldönteni, hogy melyik betontípus lesz a legjobb ahhoz a munkához, aminek nekilátott. Ha sikerült választani, azt azonnal megrendelheti, és rövidesen házhoz is szállítjuk.

Időt és energiát szeretne spórolni betonozáskor? Válassza a Hufbau-Akker betonüzemét, ahol igény szerint választhat sokféle betontípus közül. Már több száz vásárlónk intézi kényelmesen a betonozást. Ön miért vesződne a kézi betonkeverővel?

Hufbau-Akker Betonüzem
Kecskemét, Kiskőrösi út 12.
+36 70 378 2834
beton@akker.hu

 

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023