Nincs fennakadás, stabilan működünk

Készleteinket feltöltöttük. Fertőtlenítünk és folyamatosan tájékoztatunk.

A koronavírus fertőzöttség egyre emelkedő trendet mutat. Ugyan a kormányzat még nem rendelt el rendkívüli jogrendet, de mi igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy megakadályozzuk a vírus terjedését. Folyamatosan fertőtlenítünk, és vigyázunk. A higiéniai szabályok betartása mellett azonban arra is kiemelten figyelünk, hogy vásárlóinkat és partnereinket folyamatosan és maradéktalanul ki tudjuk szolgálni.

Készleteink, szállítási és logisztikai folyamataink a megszokott módon működnek. Ahogy eddig, úgy most is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot beszállító partnereinkkel, akik nap mint nap megerősítik, hogy az általunk rendelt építőanyagot biztosítani tudják.

Emellett mi is jelentős raktárkészletekkel dolgozunk, így az építkezésekhez folyamatosan biztosítani tudjuk az építőanyagot.

Mindent megteszünk azért, hogy az áruellátás folyamatos legyen, a változásokról pedig folyamatosan hírt adunk.

Rendelésével vagy kérdéseivel keresse bátran értékesítő kollégáinkat a szokott elérhetőségeken, melyeket IDE kattintva megtalál.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023