Nyílászárók a Hufbau-Akkertől

Egy új, otthon megteremtése vagy a régi korszerűsítése mindig nagy feladat az ember életében. Az ekkor hozott döntések hosszú évekre meghatározhatják életformánkat. Otthonaink kényelmét, biztonságát és  megjelenését – legyen az kertes családi ház, társasház vagy panellakás –, nagyban befolyásolja a homlokzat és a beépített nyílászárók minősége és esztétikuma.

Nyílászárók a Hufbau-Akkertől az egyszerű, olcsó kiviteltől a prémium kategóriáig akár beépítéssel is!

A jó minőségű, modern, kiválóan hőszigetelő nyílászárók azonban nem csak otthonunk díszei! Amellett, hogy fény hoznak az életünkbe, megóvnak bennünket a környezeti zajoktól és megőrzik otthonunk melegét.
Tudjuk, hogy a megfelelő nyílászárók kiválasztása épp olyan nehéz, mint a tervezési folyamat elején az építésszel megálmodni, hogy melyik szoba hol legyen, hiszen ezernyi szempontot kell figyelembe vennünk a pénztárcánkon és a funkcionalitáson túl is. Az energiatakarékosság ugyanis épp olyan fontos, mint az esztétikum.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a mai, modern nyílászáróktól már az is méltán elvárható, hogy ne csak az időjárás változásától és a zajtól, hanem az illetéktelenektől is megóvjanak bennünket.

Épp ezért, segítünk…

Azért, hogy vevőink a számukra legjobb döntést hozhassák meg a nyílászáró választás során:

→  felkészült, folyamatosan képzett szaktanácsadókkal várjuk vásárlóinkat üzleteinkben, akik a funkciók és az újdonságok útvesztőiben is készségesen segítenek tájékozódni

→ az egyszerű, olcsó kiviteltől a prémium kategóriáig nagy választékkal tudunk megoldási lehetőségeket mutatni

→ ráadásul igény esetén a teljes kivitelezést meg tudjuk oldani saját beépítő csapatunkkal.

Látogasson el az Önhöz legközelebb eső Hufbau-Akker szakáruházba és kérjen segítséget a tökéletes ajtók, ablakok kiválasztásában kecskeméti, kiskőrösi vagy soltvadkerti bemutatótermünkben szaktanácsadó munkatársainktól, akik a különböző termékek metszetei alapján akár a beépítési módokat is szemléltetni tudják.

Legyen az emelő-toló erkélyajtó, beltéri ajtó, bejárati ajtó, egyedi gyártású acél betörésvédelmi bejárati ajtó, tetőablak, garázsajtó, műanyag ajtó, ablak, vagy akár az azokra tervezett árnyékolástechnikai termék, nálunk jó helyen jár.

Ha a nyílászáró típusokra és méretekre kíváncsi, de ha csak tanácsra vagy technikai segítségre van szüksége, akkor is bátran térjen be hozzánk, és egy finom kávé vagy tea mellett  segítünk megvalósítani elképzeléseit.
Hívja nyílászáró szaküzletünk kollégáit az ide kattintva elérhető telefonszámainkon!
vagy írjon nekünk az ablak@akker.hu e-mail címünkre, ahonnan munkanapokon 48 órán belül válaszokat kaphat kérdéseire! Ne feledje elérhetőségét is megadni, hogy visszahívhassuk!

NYÍLÁSZÁRÓ KÍNÁLATUNK
Szaküzleteinkben mindenre találunk megoldást, legyen az ablak, ajtó, kapu, árnyékolástechnika vagy párkány. Termékeink és szolgáltatásaink lakossági és ipari felhasználók számára is elérhetőek.

Termékválasztékunk típus szerint:
fa, műanyag, alumínium, acél és vegyes nyílászárók

Termékköreink:
Műanyag profilrendszerek: Gealan, Salamander és vezető európai profilok
Ipari kapuk, garázskapu: Hörmann
Beltéri ajtók: Mesonite, Porta Doors, Sapeli, Westag & Getalit
Acél ajtók: Novoferm, Domoferm
Tűzgátló rendszerek: Elite, Alsal
Árnyékolástechnika: Hella, Roma

Nyílászáró szaküzleteink szolgáltatásai:
Ingyenes szaktanácsadás
Exkluzív bemutatóterem
Kivitelezői tanácsok
Ingyenes helyszíni felmérés
Teljes körű ajánlatkészítés
Vevőszolgálat
Termékek és újdonságok bemutatása
Árnyékolástechnika és kiegészítők
Speciális nyílászárók
Házhozszállítás, szállításütemezés
Beépítés
Garanciális ügyintézés
Folyamatosan frissülő akciós kínálat

Ha megfogalmazta esztétikai igényeit és műszaki elvárásait, keresse nyílászáró szaküzleteinket:
Kecskeméten a Könyves Kálmán krt. 22. alatt
Kiskőrösön, Dózsa György út 67-ben a barkácsáruház és a tüzép között illetve
Soltvadkerten a Szentháromság u. 86. alatt, szakáruházunk udvarában.

Bízunk benne, hogy segíteni tudunk abban, hogy a kiválasztott nyílászáról egy életen át védjék az Ön és családja nyugalmát és kényelmét.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023