Összeköltöztünk!

Kedves Partnerünk! Kedves Vásárlónk!

2021. január 7-től kiskőrösi tüzéptelepünk értékesítő kollégái átköltöztek szak- és barkácsáruházunkba, hogy a jövőben egy helyen, még egyszerűbben és szakszerűbben szolgálhassuk ki vevőinket.

Az összeköltözést követően a régi épületben az értékesítés megszűnt.

Az építőanyagért érkező autós forgalom továbbra is az eddigi nagykapun keresztül érkezhet majd meg a telepre, viszont a rakodást követően a barkácsáruház udvarán át lehet majd értékesítőinkhez eljutni illetve a telepről kimenni.

A barkácsáruház udvarába érkező autós forgalom is változik, január 7-től ugyanis átkerül a Dózsa György útról a Holló János utcai hátsó kapuhoz.

A közlekedési rend változást térképen is jelöltük:

Az áruház udvarán raktárosaink, illetve az áruházban értékesítő, szaktanácsadó kollégáink folyamatosan tájékoztatnak mindenkit a megváltozott szabályokról. Köszönjük a megértést és a türelmet.

ÉPÍTŐANYAG- ÉS BARKÁCSÁRUHÁZUNK A FENTI IDŐPONTTÓL TÉLI NYITVATARTÁSRA VÁLT, HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 7.30-TÓL 17.30-IG, SZOMBATON 7.30-TÓL 13 ÓRÁIG VÁRJUK VÁSÁRLÓINKAT.

Építőanyag értékesítő kollégáink hétköznapokon 16.00, szombati napokon 12.00 óráig várják vásárlóinkat.

MERTÜNK NAGYOT ÁLMODNI!

Nagy beruházás előtt állunk, amit több lépésben valósítunk meg a 2021-es évben.

Összeköltözéssel indítottuk az idei évet és újranyitási bulival illetve óriási akciókkal köszöntjük majd a nyarat a terveink szerint kiskőrösi Hufbau-Akker szak- és barkácsáruházunkban, mely a tavaszi átépítést és bővítést követően a környék legnagyobb és legprofesszionálisabb építőanyag- és barkácsáruházaként várja majd a régió vásárlóit.

Ennek részeként 2021. január 7-től tüzéptelepünk értékesítő kollégái átültek a barkácsáruházba, és ott várják, kényelmes körülmények között vásárlóinkat.
Ezt követően, több lépésben, valósítjuk meg azt a fejlesztést, aminek előkészítő munkálatain hónapok óta dolgozunk.

Fontosnak tartjuk, hogy ahhoz a nagy kalandhoz, amit vásárlóinknak az otthonteremtés, vagyis az építkezés és a felújítás ígér, mindent egy helyen, szakértők segítségével segíthessünk kiválasztani, ezzel is csökkentve a stresszfaktort.

Áruházunk átépítésének és bővítésének köszönhetően élménnyé tesszük az építőanyagok és barkácstermékek vásárlását. Áruválasztékunkat és bemutató felületeinket megnöveljük, hogy könnyebb legyen a tervezés illetve a döntés.

A végeredmény magáért beszél majd.

Az átmeneti állapothoz kérjük és előre is köszönjük a türelmet.

Köszönettel: a Hufbau-Akker csapata

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023