Öt gólos sikernek örvendhetett kézilabda csapatunk a Hufbau-Akker NKSE

Mint azt sejteni lehetett, a tavalyi NB1/B második Szeged alakulata igyekezett meglepni a tavalyi első kecskeméti lányokat.

Igaz a mérkőzés első gólját sikerült megszereznünk, de köszönhetően pontatlan befejezéseinknek 6-1-re lépett el a szegedi csapat.

Marosán György időkérése után magukhoz tértek a kecskemétiek, így szép lassan sikerült felzárkózniuk, Jovana Risovic remekül védett ezen periódusban. Ezen hárításoknak, valamint remek védekezésünknek köszönhetően a 23. percben már magunkhoz ragadtuk a vezetést.

A félidőre 2 gólos előnnyel tudtunk pihenőre mennünk, az eredményjelző táblán ekkor 9-11 állt.

A második félidő ismét kecskeméti gólokkal indult, a 34. percben már 10-14 volt a mieink javára, majd a 45. percre már hét gól volt az előnyünk (14-21).

Az 52. percig tartottuk előnyünket (16-23), a Szeged a mérkőzés lefújásáig nem tudta ledolgozni hátrányát, így öt gólos sikernek örvendhettek a hírös városiak, mely a Magyar Kupa III. fordulójába jutást eredményezte.
Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023