Parkolási irgum-burgum, Kiskőrös

2022-11-10 | kiskőrösi új dolgozói parkolót nagyon kevesen használjuk, használjátok. Napi 4-5 autó áll ott maximum, miközben elférne legalább 10-12. Kérünk Benneteket, oda álljatok!

A kiskőrösi áruház bővítési munkálatai miatt most például szendvicspanelek kerültek az irodaház előtti parkolóhelyekre, így még kevesebb hely áll vásárlóink rendelkezésére. Fontos lenne, hogy a maradék áruház előtti, melletti helyeket ne mi foglaljuk el előlük!
Ezúton is arra kérünk mindenkit, legyen az Kőrösön dolgozó vagy más telephelyről érkező munkatárs, hogy az új, Akker Land melletti parkolóba álljon, ami az irodaház és az OMV benzinkút között található.
Egyelőre a parkoló út menti, bal oldalára lehet parkolni, egymás elé, az úttal párhuzamosan.
❗ Kihajtás a parkolóból rögtön balra tilos és veszélyes, a parkolót elhagyni csak az OMV kúton keresztül lehetséges!
❗ Kérjük, használjátok ezeket a helyeket!
Jó parkolást, és jó utat, jó munkát Mindenkinek!
akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem