Partnereink egymással versenyeztek

Ezen a versenyen nem az egyik beszállítónk árai versenyeztek a másik beszállítónk áraival, hanem kemény, férfias küzdelem folyt a kecskeméti gokart pályán. Már hagyománnyá vált, hogy a Hufbau Akker Tüzép tavasszal meghívja beszállító partnereit egy kötetlen kikapcsolódásra.

Ebben az évben az élmény egy gokart verseny volt, mely a kecskeméti piac helyzetet szimbolizálta. Zsikla Tamás a Hufbau Akker Tüzép cégvezetője prezentációjában a cég elmúlt 25 évét mutatta be a vendégeknek. Kiemelte, hogy az elmúlt gazdasági évben a cég az építőanyag-kereskedelem területén, több mint egy milliárd forint növekedést ért el, ami az országban egyedülálló. Ezzel, igaz a végleges bevallások még nem került nyilvánosságra, de úgy gondolja, hogy az országban a legnagyobb kereskedővé vagy a legnagyobbak egyikévé léptek elő. Köszönhető ez a kiváló csapatnak, a beszállítóknak és a vevők maximális kiszolgálásának. A jövőben is célja a Hufbau Akker Tüzépnek, hogy a piacon egyre szélsőségesebb magatartást folytató kereskedők között továbbra is piacvezetőnek lenni, megfelelni a vevői igényeknek, a beszállítókkal baráti, kölcsönös előnyökön alapuló üzleteket kötni. Továbbá olyan jövőképet kitűzni a kollégák és a piac elé, amellyel sikereket érhetnek el.

Endrődi Ferenc a Hufbau Akker Tüzép ügyvezetője az alábbi gondolatokat osztotta meg a vendégeikkel:
Kedveltem a Sport Plus című újságot 1990-ben, és amikor hárman megalapítottuk a céget s nevet választottunk, akkor az újságnév adott inspirációt s így lett Akker-Plus Kft. a nevünk. És mi lett az a plusz, ami a nevünkben szerepelt? Az akasztói telep után megnyílt a soltvadkerti, kiskőrösi, kecskeméti telepünk s sorolhatnám, hogy milyen plusszok lettek a Hufbau Akker Tüzép életében. Igaz volt ránk az elmúlt 25 évben, hogy mindig a piachoz tudtuk igazítani a kereskedelmi filozófiánkat, a szervezetünket. Így tettünk most is, amikor a brandünket átneveztük HUFBAU AKKER TÜZÉPRE. Hiszünk az összefogásban, türelemben és az emberinkben. Hiszünk a Hufbau szövetségben, amely új stratégiával, új üzleti modellen, dinamizmussal indul a versenyben.

Kedves meglepetésként ért bennünket, hogy partnerünk a Weber Saint-Gobain egy tortával köszöntötte a 25 éves Hufbau Akker Tüzépet a születésnapja alkalmából. Nagyon szépen köszönjük és kívánjuk, hogy minden partnerünk hasonló sikereket érjen el az üzleti életben, mint a Hufbau Akker Tüzép.

A nap további részében a versenyé és a szórakozásé volt a főszerep. A verseny és a finom ételek után a vendégeket a Csík Zenekar szórakoztatta.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023