Partnertalálkozó almafa avatással

2022-09-09 | A Ravakkal közös munkánk gyümölcsét egy Jonathan almafa jelképezi Kistarcsán!

Partnertalálkozóra hívta cégünket a Ravak Hungary fürdőszoba-berendezés gyártó cég Kistarcsára. Indításként bemutatták új telephelyüket, ahol egy épületen belül megtalálható a bemutatótermük, az irodaházuk, a képzőközpontjuk és a raktáruk is. A partnertalálkozó az új hely bejárását követően kulturális programokkal, néptánccal, sörtörténelmi stand uppal és LGT koncerttel zárult. Közben átadták a Szeretem a fürdőszobát lakberendezők számára kiírt pályázat első díjait is.

 

A nap csúcspontja mégis az volt, amikor minden partner a telephely kertjében válaszhatott egy gyümölcsfát, amire egy tábla került, melyre az volt írva: Közös munkánk gyümölcse.

Az almafa reméljük évtizedeken át terem majd, így jelképezve a már most is több mint egy évtizedes partneri kapcsolatot cégünk az Akker-Plus Kft. és a Ravak Hungary között.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem