SALAG WPC burkolatrendszer – exkluzív terasz, medence körüli burkolat és kerítés otthonodba

wpc

WPC – A TERMÉSZETTEL KOMBINÁLVA

A Salag által gyártott WPC deszkák (wood plastic composite) – 50% tűlevelű fák falisztje *, 45% PVC granulátum, 5% nemesítő adalékok és UV stabilizáló anyag ötvözete. Ennek köszönhetően a teraszdeszka hozza a fa legjobb tulajdonságát – a természetes meleg hatást, valamint a PVC ellenálló képességét. Nem igényel karbantartást, különleges kezelést és könnyen tisztítható.

Mindezen kedvező tulajdonságok lehetővé teszik a deszka kültéri használatát, a szélsőséges időjárási körülmények között is tökéletesen helytállva.
Legjobb választás kertek, teraszok és medencék körül fekvő területek burkolására.

*A tűlevelű fák falisztje gyantát tartalmaz, melynek következtében a legyártott deszkák között színeltérés lehetséges. A gyantatartalom növeli a deszkák ellenálló képességét a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben. A deszkákat a lerakáskor be kell keverni, ez a lerakási mód növeli a természetes fa megjelenést. A színeltérés nem képezi reklamáció tárgyát.

MárkaMix

TERMÉKELŐNY:

Könnyű és gyors telepítés
Időjárásálló
Vízálló, fagyálló és kiválóan ellenáll a napsugárzásnak
anyaga PVC granulátum és tűlevelű faliszt keverékéből nemesítő és UV stabilizáló anyagok hozzáadásával készül
felületkezelést nem igényel
biztonságos – csúszásgátló felület, szálkamentes
5féle színválaszték
csiszolt felületi megjelenés
2féle típusú hornyolás

WPC – A FA SZÉPSÉGE A MŰANYAG EREJÉVEL ÖTVÖZVE

Miért Bergdeck?

Tartósság – Színtartó**, hő- és nedvességálló. A deszka nem vetemedik meg, megőrzi eredeti
állapotát.

wpc

** A BERGDECK WPC burkolat az idő múlásával enyhén kifakul. (Ez a folyamat felgyorsulhat a magasabban fekvő, illetve az erős UV-sugárzásnak kitett területeken, éghajlaton.) A szín nagynyomású vízsugár, vagy víz és kefe segítségével élénkíthető. A tisztítást rendszeresen el kell végezni, így a burkolat felszíne portól, szennyeződéstől mentes lesz, és a burkolat alatti terület sem tömődik el, amelynek köszönhetően hatékonyan el tudja vezetni a vizet. A BERGDECK egyedülálló csúszásmentes, zárt felülete rendkívüli módon ellenáll a nedvesség felszívódásának és így az elszíneződésnek. Ha azonnal megtisztítják, miután ráfolyt valami, a nyomok eltüntetéséhez általában víz is elegendő. Egyébként meleg vízre, háztartási tisztítószerre és finom kefélésre lehet szükség.

Biztonság – A különleges, csúszásgátló felületnek és bordázásnak köszönhetően nem fordulhat elő elcsúszás. Az alapanyagból nem töredezik ki szálka, így ideális gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Tisztítás – Könnyen és eredményesen tisztítható nagynyomású mosóberendezéssel vagy közönséges kefével. Nem igényel karbantartást és festést sem.

2-féle típusú hornyolás:

1. oldal hornyolása
2. oldal hornyolása

Színválaszték: antracit, fekete, dió, gesztenye, teak

Felületi megjelenés: csiszolt

WPC – KÖNNYŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS

wpcKÖNNYŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS

A teljes körűen kidolgozott Bergdeck beépítési rendszernek köszönhetően a terasz lerakása még sose volt ilyen egyszerű. A rendszerelemek között mindent megtalál, ami egy terasz tökéletes lefedéséhez szükséges.

A teraszdeszkák lerakására létrehozott rendszer deszkákon és csatlakozókon alapul, amelyek a deszkák közötti dilatációt biztosítják. A rendszerelemek között megtalálja azon csavarokat és fúrókat, melyek segítenek az összeszerelésben. Az elemek között sarok és záróprofilok is a rendelkezésre állnak.

ESZTÉTIKA

A BERGDECK WPC burkolat kitűnik a megjelenésével.

A BERGDECK kompozit teraszdeszkák elegáns csiszolt felületben kaphatóak. A jelleget kétféle típusú hornyolás adja meg – széles és keskeny. Mivel a WPC rendszer 50%-ban tűlevelű falisztet tartalmaz, így gyantatartalommal rendelkezik. A gyártás folyamán a gyantatartalom végett a deszkák között színeltérés képződik. A színeltérés nem képezi a reklamáció tárgyát. A színben különböző deszkákat a burkolandó felületen be kell keverni, így érjük el a legjobban a burkolat megjelenésének természetes fahatását.

A WPC burkolat rögzítéséhez ajánljuk:

ULTRA FAST A CSAVARMENTES RÖGZÍTÉS

Az ULTRA FAST (rendkívül gyors) összeszerelési rendszer a BERGDECK WPC burkolat csavarmentes rögzítéséhez. 20 m2-es terasz WPC ULTRA FAST rendszerrel történő kivitelezése esetén 360 lyukfúrás és csavar használatától kíméli meg magát.

Elég, hogyha a WPC ULTRA start klipszet becsúsztatja az alátétszerkezetbe és kész. A terasz összeszerelése gyorsan kivitelezhető és a szerkezet erős és stabil lesz.

wpc

ÚJDONSÁG! ECO MINI WPC hamarosan!

Az ECO MINI WPC egy olyan termékcsalád, amely a kiváló minőségű és esztétikus gazdaságos megoldásokat kereső emberek számára készült. További elemek vásárlására is van lehetőség: alátétszerkezet (párnafa), start klipszek és összeszerelő készletek (műanyag és rozsdamentes szerelőkészlet). Az ECO deszkák keskenyebbek (11 cm széles (a normál WPC deszka 15 cm))

Színválaszték:

dió, gesztenye, grafit

FONTOS! Az ECO WPC MINI deszkák járófelületre történő telepítése esetén az alátétszerkezet egymástól mért távolsága nem haladhatja meg a 20 cm-t. Tehát 2 db alátétszerkezet kell 1 m2 WPC rendszer elhelyezése esetén.

Felhasználási javaslat:

-aljzat (terasz, medence körüli) burkolat
-kerítés

A WPC burkolat és az ECO MINI WPC rögzítéséhez ajánljuk:

-BERGDECK műanyag szerelőkészlet vagy
-BERGDECK rozsdamentes szerelőkészlet

Anyagigény:

-BERGDECK WPC deszka esetén 2 m2/csomag
-ECO MINI WPC deszka esetében 1 m2/csomag

Válaszd ki a hozzád leginkább illő színt, hogy igazán otthonosan érezhesd magad.
A termékekről további információt itt találsz: www.wpcneked.hu

Ha felkeltettük érdeklődésedet, látogass el 2022. október 14-én és 15-én szigetszentmiklósi áruházunkban tartandó roadshownkra, ahol a terméket személyesen is megtekintheted, illetve minden vele kapcsolatos kérdésedre szakértői válaszokat kaphatsz. Részletek ITT

Forrás: Márka-Mix Kft.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023