ELISMERÉS │ Endrődi Ferenc Pál, az Akker-Plus Kft. egyik ügyvezető tulajdonosa Bács-Kiskun Megyéért díjat kapott több mint 30 éves kitartó munkája elismeréseként a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzattól.

A díjat Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke adta át. Ahogyan a laudációban elhangzott az akasztói Endrődi Ferenc Pál tudatosan építette cégét és piacát is a megye meghatározójává. A ma már 180 főnek munkát adó vállalkozás a dél-alföldi régió legnagyobb építőanyag-kereskedelmi vállalkozásává fejlődött, Akasztó mellett Kiskőrösön, Soltvadkerten, Kecskeméten és Kalocsán is jelen van. Endrődi Ferenc Pál évtizedek óta kiemelt figyelmet fordít az iparági tanulmányok, olvasmányok mellett a menedzserirodalomra is, amit csapata meg is hálál. Sokan 20, 25, de van aki 28 éve dolgozik a hamarosan 30 éves jubileumát ünneplő Akker-Plus Kft.-nél. Szívesen épít közösséget, fontos számára a család, a magyarság, a munkatársak és a versenytársai is. A közösségépítés mellett a társadalmi felelősségvállalás szempontjából is példamutató — ezért vált a megyéért elismerésre méltóvá, hangzott el a méltatás. Melyet minden díjazott nevében Endrődi Ferenc Pál köszönt meg a díjátadás zárásaként.

— Azt mondják, az ember individum, ugyanakkor teljessé válni csak közösségben tud. Ebben hiszek én is, hogy akkor leszünk sikeresek és boldogok, ha tenni tudunk egymásért, és a bennünket körülölelő kisebb-nagyobb közösségekért.

Ahogy Pál Feri atya is mondja, a teljessé válás egyik alapfeltétele, hogy minőségi kapcsolatokban éljünk. Azt kívánom mindenkinek, hogy minden korszakában találja meg ezeket az építő kapcsolatokat. A legnagyobb öröm számomra, hogy magam is ilyenekben élhetek, akár ha a szűk családomra, akár ha az Akker-Plus Kft. dolgozóinak nagy családjára gondolok, akiknek ezúton is köszönöm, hogy ma itt lehetek és ezt a díjat átvehetem. A tulajdonostársaim Csatai József és Turú Gábor, és e szűkebb-tágabb családok nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Hálás vagyok, hogy munkám gyümölcse egyre érettebb és ezt a közösség melyben élek észreveszi és értékeli — zárta köszönetét Endrődi Ferenc Pál.

 
 
 
 
 

További cikkek a témában