TULAJDONOSI HÍREK | Kettős ügyvezetéssel megyünk tovább

2022-10-05 | A tulajdonosok úgy döntöttek, a cég vezetését megerősítik és kettős ügyvezetés mellett folytatjuk működésünket a jövőben. Kattints a részletekért!

Kedves Munkatársaim, Munkában Társaim!

Az Akker-Plus Kft. ügyvezetői struktúrájával kapcsolatban az alábbi változásról szeretnélek tájékoztatni Benneteket:

Az előző 32 év tapasztalatára építve, az elmúlt években vállalkozásból vállalattá vált az Akker-Plus Kft., ami szervezeti változásokkal, átalakításokkal és többek között új stratégiai irányok és projektek kijelölésével is járt. Mindez azért volt fontos, hogy a változó környezetben is sikeresek tudjunk maradni, és képesek legyünk fejlődni, víziónkat valóra váltani, mely szerint a Dél-Alföldi régióban piacvezetők, Közép-Magyarországon pedig meghatározó építőanyag kereskedők vagyunk.

Különleges időszak áll előttünk, amelyben sok kihívásra és sok kérdésre kell jó válaszokat adnunk. A világgazdasági és a magyar gazdasági környezet változásaira reagálnunk kell, hogy megtartsuk versenyképességünket és pénzügyi stabilitásunkat. A gazdasági lassulás hatásait már több iparág érzi, mi azon dolgozunk, hogy 2022-ben és 2023-ban is megtartsuk növekedési ütemünket és eredményességünket.

Ahhoz, hogy ezeket a célokat elérjük tulajdonostársaimmal úgy döntöttünk, hogy a cég vezetését megerősítjük és 2022. október 1-től kettős ügyvezetés mellett folytatjuk tovább működésünket.

  1. október 1-től Reisz Róbert ügyvezető mellett, Mihály László is az Akker-Plus Kft. ügyvezetője lett.

Azt várjuk, hogy a kettős ügyvezetés még erősebbé tesz Bennünket, felgyorsítja döntéseinket és rugalmasabban tudunk majd reagálni az elkövetkezendő időszak változásaira. Robi és Laci közösen dolgozik azon, hogy a meglévő erős pénzügyi tervezési és kontrolling folyamatainkat még erősebbé tegyük, értékesítési és üzleti folyamataink fejlesztéseit pedig felgyorsítsuk. Minden területen a dinamikus és azonnali fejlődés lesz a cél.

Reisz Róberthez fognak tartozni az alábbi területek: a kereskedelmi és az általános támogató funkciók, úgy mint: értékesítés, marketing, vevőszolgálat, beszerzés, logisztika, raktározás, gyártás, HR, műszaki és kommunikáció.

Mihály László pedig a pénzügy, számvitel, bérszámfejtés, kontrolling és IT területek mellett a kivitelezési üzletágat is irányítani fogja.

Mihály László, azaz Laci az elmúlt 10 évben is az Akker-Plus csapatát erősítette.

Pályafutását 2002-ben az építőiparban, a Bau Star berkeink belül alapozta meg, majd 2008-tól 2012-ig a német, ipari kivitelezéssel foglalkozó Kaefer Heibl ügyvezetője volt. Onnan 2012-ben először külsős gazdasági-pénzügyi tanácsadóként csatlakozott az Akkerhez, majd 2014-ben cégvezető, idén ősztől pedig ügyvezető lett.

Hobbija a gazdasági összefüggések fejtegetése, és a gyereknevelés, bár, ahogy fogalmaz, ez utóbbi a horgászatnál is keményebb sport. Mindezek mellett szociális érzékenységét mutatja az is, hogy tagja a kecskeméti Szent László Lions Clubnak, mely többi közt hátrányos helyzetű embereket, illetve vakokat és gyengénlátókat támogat.

Lacit és Robit ismerve a közös munka hatékony és produktív lesz. Fogadjátok őket nyitottsággal, segítsétek őket információval, visszacsatolással!

Tudjátok: „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.”

Jó és sikeres munkát Mindenkinek!

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem