TULAJDONOSI HÍREK | Új ügyvezető az Akker élén

2022-09-01 | Szeptember 1-től új ügyvezető csatlakozik az Akker csapatához Reisz Róbert személyében. Kattintsatok a részletes bejelentést tartalmazó tulajdonosi hírlevélért.

Kedves Munkatársaim,

 

A 2022-es évünk hátralévő részében és 2023-ban is várhatóan különleges időszak áll előttünk. Az elmúlt 32 év tapasztalatára és sikerei építve, a munkatársaink, tehát a Ti tudásotokkal és képességeitekkel várjuk az előttünk álló időszakot. Harcba indulunk, amihez fontos, hogy Mindenki értse és megértse az előttünk álló feladatokat és maximális erőbedobás mellett megtegyünk mindent azért, hogy sikeresen menjünk át az előttünk álló időszakon. Fontos, hogy az idei évre kitűzött pénzügyi tervszámokat teljesíteni tudjuk, és ezáltal megalapozzuk az Akker stabil és hosszútávú jövőjét, amely mindannyiunk érdeke.

 

Ahhoz, hogy mindezt sikeresen tudjuk teljesíteni, erős vezetőkre – erős vezetésre van szükségünk a vállalat minden szintjén és minden területén.

 

Örömmel tájékoztatlak Bennetek, hogy Reisz Róbert 2022. szeptember elsejével ügyvezetőként/operatív ügyvezetőként csatlakozik az Akker csapatához. Robi, Joó Gergelyt fogja váltani ebben a munkakörében. Gergő 2022. december 31-ig marad és látja el operatív ügyvezetői feladatait. Szeptembertől egy átadás-átvételi folyamat kezdődik el Robi és Gergő között, a napi működésünkben változás nem lesz. Erről részletesebb iránymutatást a későbbiekben fogunk küldeni.

 

Robi több évtizedes kereskedelmi vezetői és igazgatói múlttal rendelkezik mind a kiskereskedelem, mind pedig a pénzügyek területen. Komoly tapasztalattal rendelkezik stratégiai és értékesítés fejlesztés területen.  Robi 16 évet töltött a kereskedelemben és 16 évet a bankszektorban. Betöltött pozíciói: áruházvezető, bankfiókvezető, illetve nyolc évig vezetett saját üzlethálózatot négy kereskedelmi egységgel. Erősségei közé sorolható teherbíró képessége, a Munkatársai felé maximálisan lojális és elkötelezett, remek probléma megoldó. Az értékesítés területén szerzett tapasztalatai és eredményei miatt 2007-ben vehetett át egy nemzetközi díjat, illetve a hazai bankszektorban több értékesítési rekordot állított fel a csapatával. Robi a felsorolt eredmények mellé mindig hozzá teszi, hogy valóban kemény munka volt ezeket a sikereket elérnie, de mindezt szinte nulla Munkatársi fluktuációval sikerült, mivel csak a csapatban és a csapatmunkában hisz, amiért kész minden személyes áldozatot meghozni.

 

Tapasztalatom szerint éhesen várja, hogy csatlakozzon hozzánk, és segítsen Bennünket abban, hogy még felkészültebbek, még hatékonyabbak, még profibbak lehessünk, amely segít nekünk a tulajdonosi víziók megvalósításában. Robi egyébként már több projekten és cselekvési terven együtt dolgozik Velünk. Cél, hogy érkezése után szeptemberben minden munkatárssal személyesen találkozzon, bemutatkozhasson és részletesen megértse mindennapi működésünket.

 

Fogadjátok Robit szeretettel és nyitottsággal, és támogassátok, hogy minél gyorsabban be tudjon illeszkedni, ezzel is tovább erősítve az Akker Családot, az Akker Csapatot!

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem