Új csarnok és parkosítás a vevőbarát kiszolgálásért

Mintegy 300 négyzetméter alapterületű csarnokkal bővül az Akker-Plus Kft. kecskeméti telephelye.

Egy hónappal ezelőtt kezdődtek meg a munkálatok, amelynek során egy 300 négyzetméter alapterületű, burkolóanyagok- és nyílászárók raktározására alkalmas csarnokkal bővül az Akker-Plus Kft. kecskeméti telephelye. Tóbiás Olivér telepvezető elmondta, hogy a nagyszabású beruházást alapvetően a forgalomnövekedés indokolta, ugyanakkor nem titkolt cél a vevőbarát, szakszerű tárolás kialakítása sem, amelynek köszönhetően a jövőben még kedvezőbb feltételekkel várják vásárlóikat.

A csarnok építésével egy időben a telephely környezete is megújul, hiszen egy teljes körű parkosítás keretein belül fa- és növénytelepítéssel igyekeznek még zöldebbé tenni az Akker-Plus kft. kecskeméti részlegét. A csarnok átadására augusztus 30-án kerül sor.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023