Új üzletet nyitottunk Pakson

Bács-Kiskun megye vezető építőipari cégeként dinamikus fejlődésünk újabb állomásaként Pakson is új építőanyag kereskedést nyitottunk 2022 januárjában.

Ahogy tettük, tesszük ezt Kecskeméten, Kiskőrösön, Soltvadkerten, Szigetszentmiklóson, Kalocsán és Akasztón is, úgy Pakson is nagy hangsúlyt fektetünk a személyes tanácsadói értékesítésre és a hagyományos kereskedői értékek tiszteletére. Természetesen a szakmai professzionalizmus jegyében, folyamatosan képzett értékesítőkkel, a vásárlók igényeihez igazodva.
Az építőanyag-kereskedelem ugyanis ma már nemcsak az építőanyagok értékesítését jelenti, hanem egy olyan komplex szolgáltatási kört is, amely az építkezés alatt felmerülő valamennyi kérdésben segítséget nyújt a vevőnek, a megrendeléstől a zökkenőmentes kiszállításon át a szaktanácsadásig.

Aki mindezt szeretné máris kipróbálni, 2022. január 3-tól már meg is teheti az alábbi elérhetőségeken.

Hufbau-Akker Paks Építőpont
7030 Paks, Vasút u. 3.
Nyitvatartás: H-P: 7:30-16:00 | SZ:7:30-11:30 | V: Zárva
E-mail: paks@akker.hu
Tel.: +36 30 074 5664

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023