Vállalják az élvonalbeli indulást a női kézisek

Vállalja az indulást a női kézilabda NB I-ben a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE, amely a másodosztály Keleti-csoportjának bajnokaként jutott fel.

A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján Orell Zsolt elnök elmondta, hogy a jelenlegi keretből 11 játékos, nyolc új igazolás és két juniorkorú kézilabdázó alkotja majd a csapatot a következő szezonban, illetve folyamatban van még egy jobbszélső szerződtetése. A vezetőedző továbbra is Marosán György lesz.
A klubvezető kijelentette, hogy idei eredményüket “egyetlen forint önkormányzati támogatás nélkül” érték el, de az éremátadón jelen lévő Bogasov István tanácsnoktól nagyon szép jövőképet kaptak.
“Tudom, érzem, hogy ennek a sikernek itt a városban nem mindenki örül. Nem mindenki nézi őszinte mosollyal a bajnoki címet, és azt, hogy a városban most először lett NB I-es női kézilabdacsapat, azonban szombaton valami elindult, valami megváltozott. Bízom benne, hogy a felvázolt lehetőségek hamarosan megtelnek tartalommal is” – fogalmazott Orell Zsolt.
akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023