Vezetői hírlevél: Távozó vezetők, előttünk álló feladatok

2022-11-04 | Kedves Munkatársak! E hírlevélben tájékoztattunk Bennetek az előttünk álló kihívásokról és lehetőségekről. A következő sorokban az elmúlt hetekben történt személyi változásokat ismertetnénk Veletek.

1.       Joó Gergő, operatív ügyvezető távozását már hallottátok , hisz Gergő maga jelentette be, hogy november 1-től visszaadja megbízatását. Feladatainak átvételét – Lacival közösen – megtettük.

2.       Eckert Tünde, kontrolling vezető munkatársunk november hónapban szintén elköszön tőlünk, és átadja magát a nyugdíjas évek örömeinek.

3.       Tóthné Kiss Tünde, a mi Titink, szintén novemberben búcsúzik az Akkertől.

4.       Kiss Krisztián, kiskereskedelmi és burkoló üzletág vezető november 1-től már csak építési projektekre fókuszál, szakmai tevékenységét megszűnteti társaságunknál.

5.       Kovács Györgyi, betonüzem vezető munkatársunk, októberben szintén elhagyta az Akker köteléket, bízunk benne, hogy megtalálja számításait.

6.       Szabadi István, a soltvadkerti telep értékesítési vezetője 30 év után nyugdíjba megy és mégsem, hisz marad az Akker családban, és mint SZAKI KAM  járul hozzá eredményeink fejlődéséhez.

Mindegyik Munkatársunknak köszönettel tartozunk és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

A fenti változások a szervezeti struktúránkat is érintik. Türelmeteket kérjük, hamarosan kommunikáljuk a részleteket!

Milyen aktuális feladatok állnak előttünk?

·         Legfontosabb, a kintlévőségeink biztonságba helyezése, azaz le kell szerződnünk minden Partnerrel, akinél az árukészletünk van.

·         November hónapban abszolváljuk a GINOP pályázatunkat, és tovább épül és szépül a kiskőrösi és paksi telep.

·         November hónapban lesz a szuper forgalmat generáló Black Friday akció, lelkesen készülünk erre az eseményre (is).

·         LELTÁR! Minden érintett Vezető megkapta a frissített leltárszabályzatot, amin szorgalmasan dolgozni kell, hogy december 27-én nyugodt szívvel nyithassuk meg a leltári „szezont”.

·         Folytatódnak a SZAKI reggelik, melyekre Partnereink egyre nagyobb számossággal érkeznek.

·         A tracker folyamatokat minden egységünkben bevezettük, logisztikai Munkatársaink teljes erőbedobással a finomhangoláson dolgoznak. Támogassátok Őket!

·         Már most készülünk az év legszebb hónapjára, a karácsonyi szezonra. Ebben az évben különlegeséggel készülünk egyes egységeinkben, hogy a hangulatot 100%-ra emeljük.

·         Webshopunk már most elérte az éves álomhatárt, a 40 milliós éves forgalmat!! Gratulálunk a Csapatnak. Nem állunk meg, megyünk tovább, mint az úthenger! 🙂

·         A HUFBAU háza tájáról is sok-sok remek hír érkezett, egyenlőre most nem megyünk bele a részletekbe, de egy biztos, 2023 sok bíztató meglepetést tart számunkra. A HUFBAU erősödik, szakmailag fejlődik, és elkötelezett az Akker és természetesen minden tag támogatásában.

·         Végül, de nem utolsó sorban, az elmúlt hetekben számos kormányzati intézkedés történ, ami optimizmusra ad okot a következő évre. A recessziót érdeklődés hiányában elnapolják, de az biztos, hogy minket elkerül. 🙂

És hát közeledik az év egyik legfontosabb eseménye a karácsonyi vacsora, ami december 17-én, szombaton lesz. Készüljünk rá testben és lélekben! Tegyünk meg mindet addig is, hogy jóleső érzéssel töltsük el együtt közösen ezt az ünnepi vacsorát és estét!

Keressetek, kérdezzetek, ott vagyunk Veletek a napi eseményekben!

Köszönjük!

Reisz Róbert | Mihály László

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem