2021 lakberendezési trendjei

A tavalyi évben sokkal több időt töltöttünk itthon, hiszen a kialakult helyzet nem adott más lehetőséget, és ez kihatással volt a lakberendezésre is. Mivel az időnk nagy részét otthonunkba zárva töltöttük, megjött a kedvünk a komfortosság kialakítására. Így, ha eddig nem is követtük a trendeket, most biztosan felcsaptunk egy magazint vagy online kutatásba fogtunk, hogyan dobhatnánk fel lakásunkat.

Szobanövényekről részletesen már hoztunk Nektek cikket, és most ismét kiemelnénk fontosságukat, hiszen, ha már egy kisebb légtérben kell töltenünk az időt, szívesen bevinnénk a természetet, hogy bent is körül vegyen bennünket. Ráadásul mentális állapotunkra is jó hatással vannak, ezért bátran szerezzünk be néhányat. Ezen felül pedig, ha érzünk egy kis vágyat a kihívásra, akkor próbálkozhatunk fűszernövények nevelgetésével is.

Érdekes fejlemény az előző év vécépapír-vásárlási pánikja, aminek hatására megnövekedett a bidék iránti kereslet, illetve az új ingatlanok kialakításánál is szemponttá vált beépítésük.

Annak okán, hogy többet vagyunk otthon, megnőtt az igény a jó minőségű alapanyagok iránt is, amik sokkal praktikusabbak és masszívabbak is. Ilyenek például a természetes kövek, márvány, furnérozott vagy fa felületek. A króm helyett pedig előtérbe került az arany és a réz használata.

Sokan ebben az időszakban távmunkában dolgoztunk, ami azt jelentette, hogy otthonunkat át kellett alakítanunk a munkahelyünkké, tehát a nappali multifunkcionális térként szolgált. Ahhoz, hogy kényelmesen tudjuk a munkákat végezni, át kellett gondolni néhány más megoldást.

Most mindenki leginkább az otthonos, komfortos és meleg érzések felé hajlik: nagyobb szerepet kapnak a faragott bútorok, a sötét és természetes felületek. A falszíneket is ezek jellemzik, ezért a meleg, barátságos, megnyugtató barnákat, sötétkéket vagy a fáradt rózsaszíneket választjuk. A szürke szín megmarad trendinek, s idén kiegészül még a citromsárgával, amelynek fényessége reménykeltő, míg a szürke a gyakorlatiasságot jelképezi.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket, hogy elküldhessük Önnek ajánlatunkat!

  • Válassza ki a fájlt, vagy húzza be ide
    Engedélyezett fájl típusok: jpg, png, gif, jpeg, ets, pdf, docx, doc, xls, xlsx.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Ön fontos nekünk, ezért az adataira is nagyon vigyázunk, ahogy ezt Adatvédelmi tájékoztatónkban le is írtuk. Ha ez az Ön részéről is rendben van így, kattintson a Árajánlatot kérek gombra.

NYITVA VAGYUNK!

A szokott nyitvatartási rendben várjuk a vásárlókat áruházainkban. Kivétel ez alól kalocsai műszaki szaküzletünk, ahol online és telefonon várjuk vásárlóink érdeklődését.

COVID-19: Stabilan működünk. Maszkot használunk, fertőtlenítünk! Vigyázunk egymásra!