Lakberendezési trendek 2021-ben

A 2020-as évben sokkal több időt töltöttünk otthon, hiszen a kialakult helyzet nem adott más lehetőséget, és ez kihatással volt a lakberendezési trendek alakulására is.

Mivel az időnk nagy részét otthonunkba zárva töltöttük, megjött a kedvünk a komfortosság kialakítására. Ha eddig nem is követtük a trendeket, most biztosan felcsaptunk egy magazint vagy online kutatásba fogtunk, hogyan dobhatnánk fel lakásunkat.

Szobanövényekről részletesen már hoztunk Nektek cikket, és most ismét kiemelnénk fontosságukat. Hiszen ha már egy kisebb légtérben kell töltenünk az időt, szívesen bevinnénk a természetet, hogy bent is körül vegyen bennünket. Ráadásul mentális állapotunkra is jó hatással vannak, ezért bátran szerezzünk be néhányat. Ezen felül pedig, ha érzünk egy kis vágyat a kihívásra, akkor próbálkozhatunk fűszernövények nevelgetésével is.

Érdekes fejlemény az előző év vécépapír-vásárlási pánikja. Ennek hatására megnövekedett a bidék iránti kereslet, illetve az új ingatlanok kialakításánál is szemponttá vált beépítésük.

Annak okán, hogy többet vagyunk otthon, megnőtt az igény a jó minőségű alapanyagok iránt is, amik sokkal praktikusabbak és masszívabbak is. Ilyenek például a természetes kövek, márvány, furnérozott vagy fa felületek. A króm helyett pedig előtérbe került az arany és a réz használata.

a lakberendezései trendek leginkább a home office miatt változtak

Sokan ebben az időszakban távmunkában dolgoztunk, ami azt is jelentette, hogy a lakberendezési trendek fő iránya az volt, hogy otthonunkat át kellett alakítanunk a munkahelyünkké, tehát a nappali multifunkcionális térként szolgált. Ahhoz, hogy kényelmesen tudjuk a munkákat végezni, át kellett gondolni néhány más megoldást.

Most mindenki leginkább az otthonos, komfortos és meleg érzések felé hajlik: nagyobb szerepet kapnak a faragott bútorok, a sötét és természetes felületek. A falszíneket is ezek jellemzik, ezért a meleg, barátságos, megnyugtató barnákat, sötétkéket vagy a fáradt rózsaszíneket választjuk. A szürke szín megmarad trendinek, s idén kiegészül még a citromsárgával, amelynek fényessége reménykeltő, míg a szürke a gyakorlatiasságot jelképezi.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023