CSOK a családnak!

A Hufbau-Akker Családi Otthonteremtési Programjáról (CSOP) tartott sajtótájékoztatót március 17-én Endrődi Ferenc tulajdonos-ügyvezető és Zsikla Tamás cégvezető Kecskeméten.

A megújult Családok Otthonteremtési Kedvezményével (CSOK) kapcsolatos folyamatosan változó kormányzati, piaci és banki feltételek sűrűjében, valamint a személyi és ingatlan előírások dzsungelében segít eligazodni az igénylőknek a Hufbau-Akker új nyomtatott kiadványa. A több mint két évtizedes múltra visszatekintő építőipari vállalkozás most induló CSOK a családnak! című programjának célja, hogy komplex segítséget nyújtsanak az építkező, vagy lakást felújító családoknak, hogy azok sikeres igénylést követően költözhessenek be álmaik otthonába.

2016. január elsejétől kedvezőbbé váltak a tavaly óta igénybe vehető Családok Otthonteremtési Kedvezményének (CSOK) feltételei. Nem csak a használt lakóingatlanok vásárlása vagy bővítése esetében emelkedett az új szocpol összege, de látványosabb a támogatás növekedése az új ingatlanok vásárlása, építése esetén is. Az eddigi koncepciók alapján a legjobban azok a családok járhatnak az új CSOK-kal, akik három vagy több gyermeket vállalnak, ők akár 10 millió forintos támogatást is igénybe vehetnek, valamint ehhez 10 millió forintnyi kedvezményes hitelt is kaphatnak a leszerződött hitelintézetektől. Ugyanakkor az új CSOK a kisebb, egy-két gyermekes családokról sem feledkezik meg, részarányos támogatással ők is válogathatnak a felhasználási lehetőségek közül. Ennek az új, kedvező szabályozásnak köszönhetően rövid időn belül sokszorosára ugrott az igénylések száma, hatalmas az érdeklődés, ugyanakkor kormányzati-, banki-, de akár építőipari szinteken is azt tapasztaljuk, hogy a pályázók számára nem egyértelműek az egyes programelemek. Sok a félreértés, a túlvállalás és a sikertelen igénylés, noha családok ezrei vágynak az új otthonra.

A Hufbau-Akker március 17-ei sajtótájékoztatóján Endrődi Ferenc tulajdonos-ügyvezető mutatta be a cég új Csok a családnak! című kiadványát. A 30.000 példányban postára kerülő 12 oldalas tájékoztató célja, hogy személyes tanácsadóikon keresztül átfogó segítséget nyújtson a családoknak a tervezési folyamattól a kivitelezésig, segítsen eligazodni a lehetőségek és a feltételrendszerek dzsungelében, pontos információkkal szolgáljon a kedvezmények és a kötelezettségek terén, megelőzve ezzel az esetleges hitelcsapdákat vagy a teljesíthetetlen vállalásokat. A Hufbau-Akker emellett lehetőséget kínál az érdeklődőknek az igénylés teljes lebonyolítására, termék- és szolgáltatásszortimentjüknek köszönhetően a pályázattól egészen az új lakás birtokbavételéig partnerként tudnak közreműködni a saját otthon megszerzésében.

A Hufbau-Akker Családi Otthonteremtési Programjához csatlakozott kivitelező partnercégek:

Ádám Endre, Bácsép-Bau Kft., Bácska-Kecskeméti Építők Kft., Berente Mihály kőműves, Cold Clean Hungary Kft., Építők Oláh Kft., Familie-Ép Kft., Green-Building 2011 Kft., Inpool Bau Kft., Kócsó-Ép Kft., Kőműves Kivitelező Kft., Mester-Nagy Kft., Nivo-Trade Kft., Plaszti-Mix Kft.

A CSOK-ról további információk olvashatóak itt.

Picture of akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023